Igaz az a szóbeszéd, hogy havi szinten halnak meg fiatal sportos emberek a magas fehérje bevitel miatt?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 27. 11:35
1/10 A kérdező kommentje:
Állítólag agyhalált haltak és a szervdonáció miatt megvizsgálva őket azt tapasztalták, hogy a magas fehérje bevitel miatt, súlyos vesekátosodást szenvedtek...
2020. ápr. 27. 11:37
2/10 anonim válasza:
Én úgy tudom, a magas fehérjebevitel nem káros az egészséges szervezet számára.
3/10 A kérdező kommentje:
Eddig én is így tudtam!
2020. ápr. 27. 11:50
5/10 anonim válasza:
Nem jo a kerdes, nem ezt mondtam toki. 😊 Erre senki sem fog neked erdemben valaszolni.
6/10 A kérdező kommentje:
#5 ???
2020. ápr. 27. 12:02
7/10 anonim válasza:
Ez így ebben a formában nem igaz. De valóban nem egészséges a brutálisan magas fehérje bevitel.
8/10 anonim válasza:
En mondtam neki egy masik kerdes alatt, de nem ezt. Hanem azt, hogy rendszeresen elofordul egyeb okokbol (agy)halalt halt (baleset, fejserules, stroke, stb.) esetben az, hogy az illeto kivalasztorendszer szerveit nem transzplantaljak, mert nem 100%-osan funkcional az eletvitel szeruen magas (napi 300g folott) feherjefogyasztas miatt. Ez jellemzoen fiatal sportos testalkatu ffiaknal figyelheto meg. Csupan nem tudta pontosan atadni a kerdezo azt, amit mondtam neki.
Tehat nem a feherjefogyasztas miatti agyhalalrol van szo.
9/10 A kérdező kommentje:
Na ugye!
2020. ápr. 27. 13:02
10/10 anonim válasza:
A magas fehérjebevitel köszvényt okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!