Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért kéne elhinni, hogy...

Miért kéne elhinni, hogy biztonságos a covid elleni oltás, amikor áprilisban nagyon nem ezt mondta senki?

Figyelt kérdés

2020 tavaszán MINDENHOL azt mondták, hogy milyen sok évbe fog telni kifejleszteni és letesztelni egy oltást a covid ellen, és hogy egy év az nagyon nem elég rá. Rengeteg forrásból jött ez. De most hirtelen el kell ismerni, hogy itt van az oltás, igaz, nem esett át tesztelésen meg semmin, amihez évek kellettek volna, de azért adassuk be.

Miért mondta mindenki azt tavasszal, hogy egyhamar nem lesz oltás, és most miért van itt hirtelen? Nem ellentmondásos?

Valaki mondta, hogy nem is igaz, hogx nem tesztelték, mert csirkéken vagy valami állatokon rengeteget tesztelték. Nos, engem nem igazán győz meg, hogx amit csirkéken teszteltek, az embernek is jó.

nem vagyok virológus se semmi, de ez nekem így nagyon ellentmodásos. senki nem beszél erről, hogy mégis mi történt, hogy mégis itt van hirtelen az oltás, és miért jó mégis, a tavaszi beharangozás ellenére.

Megköszönném, ha valaki egy hiteles forrásból (pl. egy orvosi egyetem honlapjáról) tudna linkelni egy magyarázatot erre az ellentmondásra. (Magánemberek blogjai nem hitelesek.)

2021. jan. 7. 23:38
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
33%
És hiába linkelgettek mindenféle fake cikket stb, attól még nem ti döntitek el hogy be lesztek-e oltva. Ja... hogy nem kötelező. Ja, csak hogy valszeg sehova nem mehettek majd, ha nem lesztek beoltva xd
2021. jan. 9. 16:09
 22/45 anonim ***** válasza:
60%
#22 Amit te kamu videónak, linknek hiszel, az az igazság. Tudod, egyre több videó, bizonyíték van. Járj utána és gondolkozz el. De ha a belinkelt dolgok sem győztek meg, találsz még bőven. Pl Khalilah Mitchell, Tennessee-i nővér arcbénulása. Ő maga csinálta a videót. Ideje lenne neked is kinyitni a szemed!
2021. jan. 9. 16:56
 23/45 anonim ***** válasza:
82%
#23 Nincs neki mivel elgondolkodnia :D
2021. jan. 9. 17:18
 24/45 anonim ***** válasza:
65%
#24 Azt látom én is. :D 2 perc lenne neki utána nézni, hogy a linkek és az említett nevek egyike sem kamu. Csak az nem veszi észre, hogy valami nem oké ezzel a vakcinával, aki nem is akarja észrevenni...
2021. jan. 9. 17:25
 25/45 anonim ***** válasza:
28%
Ha egy tucat eü dolgozó meghalt, akkor az én kollégáim körében miért nincs senkinek semmi baja egy kis lokális izomfájdalmon kívül? Mindegyik forrás, amit linkeltek fake, kamu, nem megbízható, így nem releváns. Ha a földhöz veritek magatokat, akkor is biztonságos marad az oltás, ha beadatjátok, ha nem, ez a tény nem fog változni.
2021. jan. 9. 18:38
 26/45 anonim ***** válasza:
75%
#26 Még nem, aztán kitudja mi lesz később, mondjuk 5 év múlva lehet már nem fognak élni. Egyik sem kamu, ne csak nézz, hanem láss! Saját magad is utána járhatsz a hitelességnek, ha nekem nem hiszel. Külföldi híradókban is leadták ezeket a videókat, hiszen direkt azért kamerázták, nem szerkesztett videók, hanem valódiak. Ez van, ha tetszik, ha nem.
2021. jan. 9. 18:46
 27/45 anonim ***** válasza:
79%
Miért,és amikor valaki azt mondja h rosszul van a maszkban vagy irritálja/kikezdi az arcbőrét arra ezen az oldalon rögtön támadták a maszkfétises kovidhívők h hisztizik,pedig a tapsikolós tavasszal még tele volt a net panaszos ápolók által készített képpel hogy hogy ki volt a maszktól készülve az arcuk...Érdekes módon ilyen képek már hónapok óta nincsenek...
2021. jan. 9. 18:58
 28/45 anonim ***** válasza:
25%

#26: nekem a hiteles forrás a cdc, pubmed, fda, ema, jama stb. Nem ezek. Kérlek vezesd le, hogy hogy okoz 5 év múlva bármit is ez a vakcina. Mert jelen állás szerint biológiailag lehetetlen, hogy bármit is okozzon. Mellesleg kicsit ellentmondásos, hogy most meg az 5 évvel későbbi hatások miatt aggódsz, mégis olyan személyeket linkelgetsz, akiknél állítólag akut reakció jelentkezett. Én érzem a logikai bukfencet, remélem te is. Most akkor azért veszélyes ez a vakcina, mert beadod és meghalsz, lebénulsz stb vagy azért mert 5 év múlva lesz bajod? A kettő együtt tulajdonképen lehetetlen kategória.

27: az eü dolgozók ffp2, ffp3 maszkokat hordtak, nem sebészit, meg szövetet, mint a lakosság. Előbbi ténylegesen kényelmetlen. A képek azért tűntek el, mert már nem minden nap minimum 12 órában van rajtuk szerencsére. Ettől nem tűnt el a jelenség, csak mivel is szoktatok dobálózni? Nézzetek utána?

Nem titeket kívánlak meggyőzni, elég reménytelen eset vagytok, de őszintén, felőlem azt csináltok, amit akartok. Csak ha valaki végigolvassa ezt a maszlagot, akkor ne higgye, hogy a hallgatás beleegyezés.

2021. jan. 10. 06:59
 29/45 anonim ***** válasza:
78%
Érdemes lenne megnéznetek a Chernobil cimü sorozatot.
2021. jan. 10. 09:05
 30/45 anonim ***** válasza:
82%
Jó lenne tudni a tapasztalatokat 1-2 év távlatából is, amikor már az oltottak elkaptak pár egyéb vírust is.
2021. jan. 10. 10:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!