Miért kéne elhinni, hogy biztonságos a covid elleni oltás, amikor áprilisban nagyon nem ezt mondta senki?
2020 tavaszán MINDENHOL azt mondták, hogy milyen sok évbe fog telni kifejleszteni és letesztelni egy oltást a covid ellen, és hogy egy év az nagyon nem elég rá. Rengeteg forrásból jött ez. De most hirtelen el kell ismerni, hogy itt van az oltás, igaz, nem esett át tesztelésen meg semmin, amihez évek kellettek volna, de azért adassuk be.
Miért mondta mindenki azt tavasszal, hogy egyhamar nem lesz oltás, és most miért van itt hirtelen? Nem ellentmondásos?
Valaki mondta, hogy nem is igaz, hogx nem tesztelték, mert csirkéken vagy valami állatokon rengeteget tesztelték. Nos, engem nem igazán győz meg, hogx amit csirkéken teszteltek, az embernek is jó.
nem vagyok virológus se semmi, de ez nekem így nagyon ellentmodásos. senki nem beszél erről, hogy mégis mi történt, hogy mégis itt van hirtelen az oltás, és miért jó mégis, a tavaszi beharangozás ellenére.
Megköszönném, ha valaki egy hiteles forrásból (pl. egy orvosi egyetem honlapjáról) tudna linkelni egy magyarázatot erre az ellentmondásra. (Magánemberek blogjai nem hitelesek.)
#26: nekem a hiteles forrás a cdc, pubmed, fda, ema, jama stb. Nem ezek. Kérlek vezesd le, hogy hogy okoz 5 év múlva bármit is ez a vakcina. Mert jelen állás szerint biológiailag lehetetlen, hogy bármit is okozzon. Mellesleg kicsit ellentmondásos, hogy most meg az 5 évvel későbbi hatások miatt aggódsz, mégis olyan személyeket linkelgetsz, akiknél állítólag akut reakció jelentkezett. Én érzem a logikai bukfencet, remélem te is. Most akkor azért veszélyes ez a vakcina, mert beadod és meghalsz, lebénulsz stb vagy azért mert 5 év múlva lesz bajod? A kettő együtt tulajdonképen lehetetlen kategória.
27: az eü dolgozók ffp2, ffp3 maszkokat hordtak, nem sebészit, meg szövetet, mint a lakosság. Előbbi ténylegesen kényelmetlen. A képek azért tűntek el, mert már nem minden nap minimum 12 órában van rajtuk szerencsére. Ettől nem tűnt el a jelenség, csak mivel is szoktatok dobálózni? Nézzetek utána?
Nem titeket kívánlak meggyőzni, elég reménytelen eset vagytok, de őszintén, felőlem azt csináltok, amit akartok. Csak ha valaki végigolvassa ezt a maszlagot, akkor ne higgye, hogy a hallgatás beleegyezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!