Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért kéne elhinni, hogy...

Miért kéne elhinni, hogy biztonságos a covid elleni oltás, amikor áprilisban nagyon nem ezt mondta senki?

Figyelt kérdés

2020 tavaszán MINDENHOL azt mondták, hogy milyen sok évbe fog telni kifejleszteni és letesztelni egy oltást a covid ellen, és hogy egy év az nagyon nem elég rá. Rengeteg forrásból jött ez. De most hirtelen el kell ismerni, hogy itt van az oltás, igaz, nem esett át tesztelésen meg semmin, amihez évek kellettek volna, de azért adassuk be.

Miért mondta mindenki azt tavasszal, hogy egyhamar nem lesz oltás, és most miért van itt hirtelen? Nem ellentmondásos?

Valaki mondta, hogy nem is igaz, hogx nem tesztelték, mert csirkéken vagy valami állatokon rengeteget tesztelték. Nos, engem nem igazán győz meg, hogx amit csirkéken teszteltek, az embernek is jó.

nem vagyok virológus se semmi, de ez nekem így nagyon ellentmodásos. senki nem beszél erről, hogy mégis mi történt, hogy mégis itt van hirtelen az oltás, és miért jó mégis, a tavaszi beharangozás ellenére.

Megköszönném, ha valaki egy hiteles forrásból (pl. egy orvosi egyetem honlapjáról) tudna linkelni egy magyarázatot erre az ellentmondásra. (Magánemberek blogjai nem hitelesek.)

2021. jan. 7. 23:38
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
42%
Magyar orvos véleményét nem fogod tudni, mivel meg van tiltva az egészségügyi dolgozóknak, hogy riportot adjanak. Én közel állok 2 orvoshoz is, egyikük se adatja be magának az oltást és másnak sem ajánlják.
2021. jan. 7. 23:45
 2/45 anonim ***** válasza:
59%
Rengeteg poszt, cikk van az oltásról. Én úgy emlékszem, hogy azt mondták, hogy körülbelül egy év lesz az oltás (de lehet csak nálam ragadt meg is) az oltás lényege, hogy nem a legyengített vírust kapod meg, hanem egy kvázi programkódot, ami felkészít a vírus legyőzésére ez az mRNS oltástípus pedig régóta feltalált dolog és most ezzel oldották meg ezt a védőoltást. Az tény, hogy rettenet keveset beszélnek róla, hogy miért, mi, minek és hogy van... De úgy is csak akkor kapod vissza a teljes szabadságod, ha beoltatod magad, de te döntöd el, hogy mennyire ráérős 😇
2021. jan. 8. 00:31
 3/45 anonim ***** válasza:
40%

Irtózatos nagy üzlet az oltás, hatalmaaas pénzek, ezért van hogy nem is egy, hanem kettő kell belőle, és hazudnak ezerrel, csak vegyék és nyomkodják. Tegnap még írták, hogy ezek az oltások a dél-afrikai mutációval tehetetlenek, ma már meg hogy arra is jó, meg a halott is feltámad tőle. Fogalmuk sincs, hogy meddig védenek ezek az oltások. Amúgy nem védenek, mert megkapja a beoltott is az influenzát, sőt, tovább is adja, mert fertőző is marad, aki megkapta, csak állítólag nem lesz olyan durva a betegsége. Na, ezt senki em ellenőrzi majd. Akinek eddig sem volt baja tőle, arra mind ráfogják, hogy a vakcinától.

Biznisz. A világ legnagyobb üzleti vállalkozásának vagyunk most tanúi.

2021. jan. 8. 00:34
 4/45 Salx Narval ***** válasza:
60%
És mégis ki lenne képes a világ összes valamire való kutatóját és gyógyszergyártóját bevonni egy ilyen nagyszabású üzleti csalásba, ráadásul úgy, hogy még a kihagyottak se kiabáljanak ellene.
2021. jan. 8. 04:22
 5/45 Ypszilon1980 ***** válasza:
65%
Az mRNS oltás már régóta van, annyi történt, hogy sikerült ezt a programkódot benne kicserélni. Persze nyilván gyorsnak érzik ezt a tempót sokan és megértem, de azt nem tudom elképzelni, hogy olyan felelőtlenek legyenek, hogy kísérleteznek ennyi eü. dolgozóval. A másik meg, hogy persze elhangzik, hogy ingyenes, de az államvezetők rengeteg pénzt fizetnek ezekért a gyártóknak és az a te adódból történik. Önkéntesség az ugyan jogilag megvan, de nem tudsz vele mit kezdeni, mert már listáznak, gondolom nem véletlenül.
2021. jan. 8. 06:08
 6/45 anonim ***** válasza:
58%

Ha nem biztonságos az oltás, akkor gyakorlatilag a teljes intenzív osztályos orvosi gárdát és még számos más eü dolgozót, eü hallgatót számoltak fel ezzel. Nem lenne érdekük.

A hallgatótársaimmal bennünk egyáltalán nincs kétség, sokunkat beoltották már, semmi bajunk és maximálisan bízunk az mRNS vakcinában. Ez azért csak jelent valamit nem? És nem hiszem, hogy azt, hogy Magyarország orvos, nővér és orvostanhallgató halmaza nem ért ahhoz, amit tanul(t).

2021. jan. 8. 06:25
 7/45 Salx Narval ***** válasza:
54%
Hát persze, jól írjátok a technológiák ki voltak fejlesztve és évek hosszú sora alatt tesztelték is mindegyiket. Ne tévesszen meg senkit a viszonylag gyorsnak tűnő előállításuk, ezek a vakcinák hosszú-hosszú évek kutatómunkájára épültek.
2021. jan. 8. 07:58
 8/45 anonim ***** válasza:
48%

Oké, tegyük fel, hogy egyáltalán nem veszélyes a vakcina.

Sonia Acevedo, Tiffany Dover? Velük akkor mi történt? Érdekes, hogy Sonia pont az oltás után halt meg, Tiffanyról meg azóta sincs hír, ő is meghalt, csak nem hozzák nyílvánosságra. Sőt, már magyar eü dolgozók is meghaltak az oltás után. Illetve rengeteg videó látható neten, ahol éppen oltanak, de nincs tű, rugós a tű, üres a fecskendő, eltűnik a tű... Ha annyira biztonságos, akkor miért van megjátszva, hogy valóban megkapják az oltást? Hiszen nincs mitől félni, nemigaz?

2021. jan. 8. 09:49
 9/45 anonim ***** válasza:
55%
Nem lepontozást kértem, hanem megválaszolást. Ha már ennyire értitek a vakcina előállítási folyamatát, összetételét, működését, gondoltam ezt is megmagyarázzátok. Itt bukik a mutatvány, mert ti sem tudjátok a válaszokat.
2021. jan. 8. 11:21
 10/45 Salx Narval ***** válasza:
39%
Olyan gyógyszer nincs és talán nem is lesz soha ami senkire semmilyen körülmények között nem jelenthet veszélyt, még talán étel sincs ilyen. Van kockázati tényező és igen bizonyára lesznek akik megbetegszenek és talán meg is halnak de amíg több életet ment meg mint amennyi halált a hiánya okozna addig ezt kell mérlegelni. Nyilván idővel egyéni elbírálás és a megszerzett tapasztalatok alapján még kisebb lesz a kockázati tényező és talán gyógyszer is lesz. Egyenlőre jól reagál rá az emberek többsége. Ja és olyan sincs, hogy valamilyen védőoltás 100%-os védelmet nyújt, nem is állította senki. Se a túl pozitív, se a túl negatív híreknek ne higgy. Sokaknak nem lesz egyszerű dönteni, de valahogy mindenkinek muszáj lesz sajnos, remélem mindenki jól választ.
2021. jan. 8. 11:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!