Miért kéne elhinni, hogy biztonságos a covid elleni oltás, amikor áprilisban nagyon nem ezt mondta senki?
2020 tavaszán MINDENHOL azt mondták, hogy milyen sok évbe fog telni kifejleszteni és letesztelni egy oltást a covid ellen, és hogy egy év az nagyon nem elég rá. Rengeteg forrásból jött ez. De most hirtelen el kell ismerni, hogy itt van az oltás, igaz, nem esett át tesztelésen meg semmin, amihez évek kellettek volna, de azért adassuk be.
Miért mondta mindenki azt tavasszal, hogy egyhamar nem lesz oltás, és most miért van itt hirtelen? Nem ellentmondásos?
Valaki mondta, hogy nem is igaz, hogx nem tesztelték, mert csirkéken vagy valami állatokon rengeteget tesztelték. Nos, engem nem igazán győz meg, hogx amit csirkéken teszteltek, az embernek is jó.
nem vagyok virológus se semmi, de ez nekem így nagyon ellentmodásos. senki nem beszél erről, hogy mégis mi történt, hogy mégis itt van hirtelen az oltás, és miért jó mégis, a tavaszi beharangozás ellenére.
Megköszönném, ha valaki egy hiteles forrásból (pl. egy orvosi egyetem honlapjáról) tudna linkelni egy magyarázatot erre az ellentmondásra. (Magánemberek blogjai nem hitelesek.)
Én nem fogom magam beoltatni ezzel a vacakkal az fix.
Gazdag vagyok így megtehetem, hogy lefizessem az orvosom ha kötelező lesz. Adok érte maximum 500 ezret fixen belemegy a kamupapírozásban zárt ajtók mögött.. Még kevesebbért is.
Nekem ennyit megér.
#15 ezt buktad, nem így müködik tesó. Idén az orvos börtönbe megy, ha hálapénzt elfogad, szóval kend a hajadra a pénzed. Simán kibukhat a dolog, ugyanis ha elkapod mégis a vírust, ha netán csoda folytán mégis le tudod pénzelni az orvost, akkor érdekes lesz, hogy ugyan mégis miért kaptad el. Meg azért nehogy azt hidd már, hogy ez csak úgy zárt ajtók közt fog majd történni, ahol a borítékot előcsapod a lóvéval. Senki nem most jött le a falvédőről odafent sem.
Kár ezeket a kérdéseket feltenni, a sok zombi agyatlan úgyis be fogja okádni, hogy "MiKrOCsIPpEt OlTaNaK bElÉd a ZolTáSSal", meg zombivá változtatnak, kinő még egy füled, ki akarják írtani az emberiséget. Én csak azt nem értem ezek a szerencsétlen birkák mit éreznek? Semmi logikus nincs abban amit mondanak. Ki akarja kiírtani az adófizetőket és miért? Az egész világon minden kutatóorvos és tudós egyszerre szövetkezett erre a nagy tervre, hogy mindenki egyformán benne van és küzdenek a vírus ellen, támogatják az oltást? Egy-két, a szakmából eltávolított kontár hablatyol össze minden baromságot, hogy így meg úgy veszélyes, a normálisabbja ért hozzá, hogy milyen elven működneke ezek az oltások, és hogy már évtizedek óta léteznek ilyenek.
Amúgy meg hiába bégettek birka módjára, el kell keserítenem titeket. Be fogjátok oltatni magatokat idővel, ha tetszik, ha nem, mert másképp se utazás, se fesztivál, se rendezvény se semmi. Élhettek remete módjára mindentől megfosztottan, ha nem adjátok be, figyeljétek meg. A lefizetős nagy arc meg megnézném ebben a helyzetben mkre megy a félmilliójával, amit az orvos mostmár duplán megkeres havonta. Meg érdekes, hogy ő gazdag.... milyem fura, hogy itt mindenki föl van javulva gyakorin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!