A maszkhordás leszerepelt?
Mióta is hordjuk a maszkot?
Ha ez a vacak olyan hatékony lenne, mint ahogy állítják, nem terjedne a vírus, ugye?
Nem igaz? Van egy kis bökkenő. Mi bebizonyítjuk a dolgokat.
Amíg a bizonyított dolgokat nem cáfolják meg, igaznak tekintjük őket.
Ti eddig nem cáfoltátok meg egyetlen általam linkelt kutatást sem, egyetlen érvemet sem(úgy, hogy utána én magam a ti cáfolatotokat ne cáfoltam volna meg). Kérlek, cáfoljatok! Ha megteszitek, akkor nektek adok igazat, nem ragaszkodom az én igazamhoz dogmaként.
Mit sem ér egy tanulmány gyakorlati bizonyítás nélkül.
A tanulmányaidat megbuktatta az élet.
A vírus hosszú maszkhordás után jobban terjed, mint valaha.
Ez a nagy büdös helyzet.
Milyen szentírás, te idióta? Tudományról hallottál már? Tudományos módszertanról? Arról, hogy mindenki által ellenőrizhető, megismételhető, falszifikálható, stb.??? Ott vannak a kutatási eredmények, hogy az adott kísérletben pl. színezett váladékú bábukból, kísérleti személyekből mennyi váladék jutott ki, mennyit fogott meg a maszk, a statisztikák alapján felállítottak, a hatásmechanizmus után felállítottak, mindegyik ellenőrzött, lektorált. Hol a f*szba vannak itt feltételezések? Itt TÉNYEK vannak, de idióta! Azt is elmondtam, hogy a nyári utazgatások böjtje augusztus végére ért be, de mi szerencsések voltunk, tavasszal nagyon korán megfogtuk a vírust, így idő kellett ahhoz, hogy az enyhítések után újra fellángoljon. De máshol egész nyáron ugyanúgy terjedt tovább, ott nem voltak olyan szerencsések. Ha elolvastál volna egyetlen tanulmányt is életedben, miután kijöttél a középiskolából, és a természettudományos órákon figyeltél volna, akkor nem lennél olyan ********, hogy a több tucat kommentben leírtakat, miszerint A MASZK NÉLKÜL MÉG INKÁBB TERJEDNE, ÉS A MASZK AMÚGY IS CSAK ESÉLYT CSÖKKENT, és az ezt bizonyító dolgokat ne értsd meg több tíz komment alatt.
Elegem lett mára a hülyékből. Kiszedem a listámból a kérdést.
De már a rabja vagyok a hülyeség elleni küzdelemnek, nem lehet kiszállni, és tudom, hogy holnap kezdődik minden előröl.
@68
Csak éppenséggel neves szaklapokban megjelent, tudományos módszertant alkalmazó tanulmányok, kísérletek százai bizonyítják a hatásosságát... De persze, nincs benne semmi tudományos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!