Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A maszkhordás leszerepelt?

A maszkhordás leszerepelt?

Figyelt kérdés

Mióta is hordjuk a maszkot?

Ha ez a vacak olyan hatékony lenne, mint ahogy állítják, nem terjedne a vírus, ugye?

2020. nov. 24. 10:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 A kérdező kommentje:
Hogy jön ide a gumi óvszer ????
2020. nov. 24. 10:26
 12/80 anonim ***** válasza:
36%

Azt ugye vágod, hogy, mint minden módszer, ESÉLYT csökkent, és ezernyi más módon is terjedhet a vírus? De a megfertőződés esélyét(ha megfelelően használják) elég nagy mértékben csökkenti.

Mondok egy példát: ha egy fertőzött valaki beül egy 100fős metrókocsiba, akkor a maszk miatt 15 helyett 4embert fertőz meg(hasraütésszerű számok)

2020. nov. 24. 10:27
 13/80 anonim ***** válasza:
48%
Kérdező, te milyen tudományos területen tevékenykedsz? gyártósori összeszerelés?
2020. nov. 24. 10:28
 14/80 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem tökéletesen érthető volt a hasonlat.

Mindenesetre most már mindenki láthatja, hogy:

-nem érdekelnek a tények és bizonyítékok, csak a hülyeségeiddel akarsz másokat provokálni

-teljesen hülye vagy

De rajta, cáfolj meg minket! Cáfold meg a sok száz elismert szaklapban megjelent kutatást, amelyek a maszkhordás szükségességét bizonyítják. Várom. Amíg ezt nem teszed meg, addig pontosan ugyanakkora joggal ágálhatsz a maszkviselés ellen, mint bármely más tény ellen.

2020. nov. 24. 10:32
 15/80 anonim ***** válasza:
91%
Aki azt mondja, hogy nem hordják az emberek a maszkot az hülye és nem jár ki. Mivel kötelező szinte mindenki hordja ahol sokan vannak, boltok, utca, tömegközlekedés. Ha akad egy két renitens is, attól még nem lehet azt mondani hogy "mer sokan nem hordják a maszkot". Dehogynem, szinte mindenkin van mert kötelező.
2020. nov. 24. 10:34
 16/80 A kérdező kommentje:
A vírus jobban terjed, mint valaha, annak ellenére, hogy már több mint fél éve van kötelező maszk, felettébb érdekes..
2020. nov. 24. 10:36
 17/80 anonim ***** válasza:
64%

15ö vagyok

Igen mindenki hordja és egyre jobban terjed ennek ellenére, szóval szart sem ér.

2020. nov. 24. 10:39
 18/80 anonim ***** válasza:
49%
Na az ilyen maszkhívő válaszolókhoz hasonló debilekkel én megszakítottam minden kapcsolatot mivel elmebetegek...igenis 99% hordja mivel kötelezik rá,és pontosan úgy van ahogy a kérdező is mondja NEM LÁTSZIK AZ ESETSZÁMOKON A VÁLTOZÁS.igenis egy baromság az egész és a maszkfétisesek pedig dögöljenek már meg!
2020. nov. 24. 10:40
 19/80 A kérdező kommentje:
Azért vannak rajtam kívül olyanok is, akiket nem lehet kilóra megvenni, és látják, hogy a maszknak gyakorlatilag semmi értelme, mert ha lenne, és olyan hatékony lenne, ahogy mondják, akkor nem terjedne így a vírus.
2020. nov. 24. 10:44
 20/80 anonim ***** válasza:
34%

Ezért nem fertőzött még mindenki.

Megy a hiszti az ostobák részéről, hogy blabla, mi értelme az intézkedéseknek, pedig ha nem lettek volna, most nem 4000 halottunk lenne, hanem 40000, vagy 140000. Hát ezért.

2020. nov. 24. 10:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!