Mi a véleményetek az ugyanaz szakemberekről mint például Gödény György, aki elbagatellizálja a koronavírus a járványt?
2020. ápr. 6. 20:58
71/73 anonim válasza:
Kedves 68-as! Ha eddig károsnak tartottam, akkor már rombolónak tartom, ugyanis a 3-an egy asztalnál című videósorozatban már társakat is talált magának. Valamiért olyan zsigeri megérzésem támadt , rögtön az első koronavírusos megnyilatkozásinál, hogy NEM a mi érdekünket képviseli a kiállásával. A sajátját, biztos, de az emberekét nem. Ez csak egy megérzés, így bizonyítani nem tudom.
72/73 anonim válasza:
Nézegetve az egyik ilyen szagember FB csoportjának a bejegyzéseit és az ottani kommenteket nekem nagyon az az érzésem, hogy az emberünk ezt meglovagolva akár politikai bázist építeni. A kamupártos biznisz már lehet nem elég. Azon nagyon csodálkozom, hogy a hatóságok ennek teret engednek.
73/73 Barbell Deadlift válasza:
Persze, hogy a hatóságok ennek teret engednek, Gödény ner lovag, a kamu pártja miatt sem lett elszámoltatva.
Szerintem az egészet egyszerűen a reklám miatt csinálja, hogy vegyék a termékeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!