Ugye nem fogják bevezetni a kijárási tilalmat húsvétra?
Ha így folytatják az emberek, akkor ebből kijárási lesz...
Főleg húsvétra. A rokonlátogatás most kirobbantana egy exponenciális ugrást.
Pár hülye itt leírja, hogy bevezeti, meg már be is kellett volna. De egyébként nem fogják.
Ma volt 11 új fertőzött, az semmi, plusz a németek is lazítanak a korlátozásokon, szóval mi is fogunk, mert ha a német ipar újraindul, akkor mi újra összeszerelünk.
"Ma volt 11 új fertőzött, az semmi"
Majd nézd meg mennyi lesz a nagy rokonlátogatási hullám után. Ne legyen igazam, de hatalmasat fog ugrani a szám.
Azért 11 mert most már protokoll szerint is tiltott a tesztelés...
Ezt alá is támasztja az a tény, hogy bárkit megkérdezel, nem ismer szinte egy olyat se akit teszteltek gyanús tünetekkel.
Szerintem teljesen indokolatlan, amíg napi 10-20-30 beteget regisztrálnak. Én nem számítanék komoly szigorításra.
Reagálnék a linkelt ripost cikkre is. Szimpla kattintásvadász indulatkeltés. A velencei videón az a Spar üzlet parkolója is, tehát simán lehet, hogy csak a munkaidő utáni bevásárlási hullám volt. A korzóról véletlenül miért nem volt felvétel? A másik parkolóra megint azt tudom mondani, hogy 15 autó egy 1 km-es kiránduló útvonalnál azt jelenti, hogy átlag 70 m-enként van egy család. Sűrűbb egy átlag kirándulásnál, de nem ettől fog berobbanni a járvány.
Egyébként az tényleg látszik, hogy a kirándulóhelyeken sokkal többen vannak. Mi is teli parkolót találtunk hétvégén egy tanösvénynél, de a több négyzetkilométeres erdőben alig mentünk el pár ember mellett. Engem jobban zavart, hogy az igazi suttyók is hirtelen természetszeretők lettek, csak annyi kultúra már nem szorult beléjük, hogy a szemetüket ne az erdőben dobálják el. Mindenfelé üres PET palackok, zsebkendők, cigicsikkek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!