Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi a véleményetek az ugyanaz...

Mi a véleményetek az ugyanaz szakemberekről mint például Gödény György, aki elbagatellizálja a koronavírus a járványt?

Figyelt kérdés
[link]
2020. ápr. 6. 20:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 Barbell Deadlift ***** válasza:
57%
59-es, ezt a baromságot nem tudom, hogy honnan veszik az emberek...a magyar egészségügy egy átlagos keddi napon is az összeomlás szélén van, ha már kettővel több baleset történik, mint átlagban, szerinted van arra kapacitás, hogy minden halottat leteszteljenek, hogy koronavírusos volt-e?
2020. máj. 22. 13:52
 62/73 anonim ***** válasza:

"a magyar egészségügy egy átlagos keddi napon is az összeomlás szélén van"

Hát azért ez is nagy baromság, már ne haragudj

2020. máj. 22. 14:06
 63/73 anonim ***** válasza:
Irigyellek titeket, hogy mennyire el tudtok vitatkozni egy laikus videója miatt.
2020. máj. 22. 14:43
 64/73 Barbell Deadlift ***** válasza:

"Hát azért ez is nagy baromság, már ne haragudj"

A kijelentésem nyilván költői túlzás volt, arra akartam kilyukadni, hogy eléggé leterhelt a rendszer, amúgy is, járvány nélkül.

2020. máj. 22. 17:35
 65/73 Barbell Deadlift ***** válasza:

"Irigyellek titeket, hogy mennyire el tudtok vitatkozni egy laikus videója miatt."

A probléma az, hogy ennek a laikusnak van 100 ezer követője, és hazudozásaival konkrétan nemzetbiztonsági kockázatot jelent.

2020. máj. 22. 17:40
 66/73 anonim ***** válasza:

"A kijelentésem nyilván költői túlzás volt, arra akartam kilyukadni, hogy eléggé leterhelt a rendszer, amúgy is, járvány nélkül."

Hát nem tudom, az általános vélekedés az, hogy Magyarországon túl sok kórházi ágy van. És ezt nem a kormány mondja.

2020. máj. 22. 20:58
 67/73 Barbell Deadlift ***** válasza:

"Hát nem tudom, az általános vélekedés az, hogy Magyarországon túl sok kórházi ágy van. És ezt nem a kormány mondja."

Az lehet, hogy fizikai értelemben túl sok az ágy, csak éppen megfelelő mennyiségű és minőségű apparátus nincs hozzá. Hiába van 80 ágyad a sebészeten, ha összesen 1 beteghordó van a 80 sérültre. Meg lehet, hogy kétszer annyi ágy van, mint a mittudomén' milyen stockholmi kórházban, csak ott mondjuk van 3 CT, ami működik is, itt van 2, abból is csak az egyik jó.

2020. máj. 23. 02:34
 68/73 anonim ***** válasza:
Érdekelne, hogy május 23 óta az itt kommentelők között van-e aki már máshogy gondolkodik és ha igen miért változott a véleménye? Őszintén, ez egy anonim oldal.
2020. júl. 13. 21:52
 69/73 Barbell Deadlift ***** válasza:
73%
Nekem nem valtozott a velemenyem, tovabbra is karosnak tartom a Godeny felek altudomanyos amokfutasait.
2020. júl. 14. 00:37
 70/73 anonim ***** válasza:
Én is így gondolom, mint az előttem hozzászóló.
2020. júl. 14. 23:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!