Mi a véleményetek az ugyanaz szakemberekről mint például Gödény György, aki elbagatellizálja a koronavírus a járványt?
"a magyar egészségügy egy átlagos keddi napon is az összeomlás szélén van"
Hát azért ez is nagy baromság, már ne haragudj
"Hát azért ez is nagy baromság, már ne haragudj"
A kijelentésem nyilván költői túlzás volt, arra akartam kilyukadni, hogy eléggé leterhelt a rendszer, amúgy is, járvány nélkül.
"Irigyellek titeket, hogy mennyire el tudtok vitatkozni egy laikus videója miatt."
A probléma az, hogy ennek a laikusnak van 100 ezer követője, és hazudozásaival konkrétan nemzetbiztonsági kockázatot jelent.
"A kijelentésem nyilván költői túlzás volt, arra akartam kilyukadni, hogy eléggé leterhelt a rendszer, amúgy is, járvány nélkül."
Hát nem tudom, az általános vélekedés az, hogy Magyarországon túl sok kórházi ágy van. És ezt nem a kormány mondja.
"Hát nem tudom, az általános vélekedés az, hogy Magyarországon túl sok kórházi ágy van. És ezt nem a kormány mondja."
Az lehet, hogy fizikai értelemben túl sok az ágy, csak éppen megfelelő mennyiségű és minőségű apparátus nincs hozzá. Hiába van 80 ágyad a sebészeten, ha összesen 1 beteghordó van a 80 sérültre. Meg lehet, hogy kétszer annyi ágy van, mint a mittudomén' milyen stockholmi kórházban, csak ott mondjuk van 3 CT, ami működik is, itt van 2, abból is csak az egyik jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!