Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Napi 4000mg D vitamin sok egy...

Napi 4000mg D vitamin sok egy 23 eves számára?

Figyelt kérdés
lehet hosszutavon, honapokig ennyit szedni?
2020. márc. 26. 06:51
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
47%
Ezek az alapok, nincs rövidített verzió
2020. márc. 27. 08:31
 42/46 anonim ***** válasza:
43%

Aha, persze, akkor te okoskodjál nyugodtan a vitaminokról,

én szedem őket továbbra is ;)

2020. márc. 27. 11:06
 43/46 anonim ***** válasza:
47%
Azt csinálsz, amit akarsz, csak tanácsot ne osztogass.
2020. márc. 27. 12:29
 44/46 anonim ***** válasza:
29%
Az a baj, Hogy az emberek kifekszenek attól ha valaki azt mondja hogy orvos. Ez olyan mint a kőműves, attól hogy kőműves még közel sem biztos hogy jó kőműves. Sajnos az orvosok többsége attól hogy elvégezte az orvosit még nem lesz jó orvos. 10-ből kilenc orvos nem jó orvos. A legtöbbjük túlképzett gyógyszer ügynök, semmi egyéb. Kedves íródeák honfitársunk azon végzettségüket mutogató orvosok egyike akik a gyilkos jelölt kategóriában van. Többet árt, mint használ.
2020. márc. 27. 13:50
 45/46 anonim ***** válasza:
0%
Te már csak tudod :) eddig semmi hasznosat nem mondtál, csak abba kötsz bele, amit a másik ír. de még azt is sz.rul csinálod, mert összekevered a válaszadókat és egybegyúrod őket. Attól, hogy te irigyled s gyogyszerugynokok munkáját, és azt sem vagy képes felfogni, hogy a gyogyszerugynok az orvosnak ajánl gyógyszert és nem pont fordítva. Mellesleg 99%-ban vitaminokat. Csak úgy szólok.
2020. márc. 27. 15:35
 46/46 anonim ***** válasza:
30%

Nem igazán kevertem a válaszadókat, de úgy gondolod, hogy jobban tudod, hogy én kinek és mikor akartam válaszolni. Persze ettől én rögtön sz@rfaszu leszek a szemedben, ha így is lenne, hogy összekevernék bármit is, mert nem vagy beképzelt, rendben.

Ha úgy hiszed, hogy a gyógyszerügynökök vitaminokat ajánlanak, amit persze az orvos a páciensnek nem ajánl, de mindegy, akkor hidd ezt. Persze értem én a költői túlzást, hogy a 0,00001%-ot felkerekítetted 99-re.

Az, hogy mi hasznos, vagy mi nem, azt szerencsére nem te döntöd el egymagad, mert ami neked hasznos, az másnak haszontalan, és fordítva.

A válaszodba meg azért kötök bele - “furcsa” módon nem csak egymagam - mert amit a kérdező kérdezett, már válaszoltam, és úgy gondolom minden oldalról pro és kontra választ kapott a kérdésére. Ezen felül, amit te képviselsz, az bár jóindulatú, de tömeggyilkosság, semmi egyéb.

2020. márc. 27. 16:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!