“ Ha csak egy vitaminból visszük be a napi szükséges mennyiséget, könnyen felborul az egyensúly. Ezt az egyensúlyvesztést hívják egyébként "vitamintúladagolásnak",”
Oké, hagyjátok, dilettáns. Ha orvos, ha nem, dilettáns kókler, semmi egyéb.
2020. márc. 26. 14:22
32/46 anonim válasza:
51%-os, most pont nem tőlem idéztél, de sebaj :) egyebkent a konyvek megtalalhatók ncore-n is
2020. márc. 26. 14:24
33/46 anonim válasza:
Csak személyeskedésre futja tőled?
Semmit nem érnek az elméleti információk gyakorlat nélkül.
A biokémia pontos ismeretétől még senki sem lett egészséges, ellenben a vitaminok megfelelő használatától.
Próbáld ki magadon, mit tud megfelelő mennyiségű vitamin, addig teljesen felesleges adatokról vitázni.
Jobbulást kívánok!
2020. márc. 26. 14:29
34/46 anonim válasza:
70%-os, engem ne keverj bele az 51%-ssal folytatott vitáddal. Én orvosként tudom hogy kell a vitaminokat megfelelően adagolbi ,és pont azon hisztizik az 51%-os, mert ezt nem hiszi el. Ő kért erre adatokat, egyébként nem írtam volna le, de nem ártana tisztában lenni az alap biológiával nektek, mert akkor nem írnátok ekkora blődségeket, hogy eg, zsírban oldódó vitamint nem lehet túladagolni. Az alap az lenne, ha csinaltatnatok vérvételt, 15ezerből megvan a synlabnál ha kértek hozza vitamin panelt is, és aszerint adagolnátok. Felesleges ezeket túladagolni, mert csak nagyobb problémát okoztok és azt senki sem vitatja, hogy a D vitamin mennyire fontos, pláne hogy csak a nevében vitamin, annál sokkal több.
2020. márc. 26. 14:42
35/46 anonim válasza:
Gyerekek, különben nekem édes mindegy, ki mit hisz, vagy tud.
Tőlem senki sem tudja elvenni az egészségemet, amit legnagyobb részt a vitaminoknak köszönhetek,
akárminek is neveztek.
2020. márc. 26. 15:09
36/46 anonim válasza:
Voltam belgyógyásznál rutin vizsgálaton. Prof. Dr. volt az ajtajára írva. Mondom őszinte leszek, bevallottam mindent, elárultam, hogy milyen vitamint szedek és pluszba 5-10 grammnyi c vitamint. Erre fogja a fejét, hogy ennyi c vitamintól vesekövem lesz. Gondoltam, ügyes vagy, és ez gyógyít. Azóta megtudtam, a túlképzett gyógyszerügynökök annyit sem tanulnak a vitaminokról, mint amennyit kutya tanul nyávogást.
2020. márc. 26. 15:50
37/46 qkker1 válasza:
"tolsó: Te tényleg 20.000.000 µg-t szedsz hetente, azaz 2,8 milliót naponta a 12 helyett?"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!