Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fáj mindegyik. Mit tegyek?

Fáj mindegyik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap elkezdett fájni az összes fogam aztán elmúlt ma megint fáj és nem múlik mit csináljak?Ez azért fura h az összes egyszerre.15/L
2010. jún. 7. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem akkor fájt az összes egyszerre, mert nőttek a bölcsességfogaim, és nyomták előre a sorokat :) A tesómnak pedig sok-sok vizsgálattal azt állapították meg, hogy nő az állkapcsa egy kicsit, vagy legalábbis a fogágya "helyezkedik", ez okozza a fájdalmat.

neked is ilyesmi a baj, nem omlott el az összes fogad, ne aggódj. Vegyél be fájdalomcsillapítót, ha nem bírod, ha nem csillapodik, menj el a háziorvoshoz, vagy a fogdokihoz, de úgy saccolom, ilyesmit fognak megállapítani, és max fájdalomcsillapítót adnak majd.

2010. jún. 7. 20:46
 2/6 anonim ***** válasza:
# romlott
2010. jún. 7. 20:46
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem hülyeségen kívül akkor szokott amikor nem alszom ki magam:D utána alszok és nem fáj:D
2010. jún. 7. 20:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Szokott olyankor is zsibogni az egész fogsor, ha huzatot kap.
2010. jún. 7. 22:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagy pedig csak egy fogad fáj, ami kihat az összesre, ilyen nekem volt, egy fogam fájt, majd az egész fogsorom, gyökérkezelték és voálá elmúlt.
2010. jún. 7. 22:22
 6/6 A kérdező kommentje:
22:22 elmentem adokihoz és gyökérkezelést csinált már nem is fáj és sztem nekem is az hatott ki a többire
2010. jún. 8. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!