Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Normális ha egy picit mindegyi...

Normális ha egy picit mindegyik fogam mozog?

Figyelt kérdés
Nem nagyon de kézzel egy kicsit érzem mindegyik fogamnál. Miért van ez? 18/L
2010. jan. 6. 19:00
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
teljesen normális.
2010. jan. 6. 19:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nem feltétlenül normális, lehet hogy gyenge az ínyed
2010. jan. 6. 19:06
 3/8 anonim válasza:
100%

Nekem is mozog! Valamikor jobban valamikor kevésbé.

Hülyének nézett az akinek elmondtam, de ha például napközben lefekszek aludni és felkelek utána nagyon mozgonak az alsó fogaim, tök fura.

2010. jan. 6. 19:11
 4/8 A kérdező kommentje:

és ha tegyük fel tényleg gyenge az ínyem, tudok tenni ellene valamit? vagy mindenképpen fogdoki?

Nincsenek bajok a fogaimmal (lekopogom) eddig egyszer volt lyukas a fogam, tehát nem vagyok sűrű vendég ott.

2010. jan. 6. 19:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát az ínyeddel sokat nem tudsz kezdeni, max ha olyan fogkrémeket veszel (jópénzért) ami csökenti a fokínyvérzést és az ínygyulladást... De szerintem fölösleges ilyenre kiadni sok pénzt. Ha nagyon aggaszt a dolog, akkor menj el fogászatra és kérdezd meg hogy szerintük van-e valami probléma a fogaiddal vagy az ínyeddel... így fény derül mindenre és megnyugodhatsz! :)
2010. jan. 6. 19:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem is mozognak, persze nem csak úgy, csak ha újjal elég erősen elkezdem őket mozgatni akkor minimálisan érzem. Engem is hülyének néztek amikor mondtam. És reggel nekem is jobban mozognak a fogaim, és fogmosás utánra áll be. Akkor nem csak nekem van ilyen problémám:D

20F

2010. jan. 6. 20:05
 7/8 anonim ***** válasza:
a fogaknak van egy minimalis mozgasi teruk es ez normalis hisz a fogak is elo egysegei a szervezetunknek , csak akkor van baj ha fajdalmat is erzel, spontan inyverzes van
2010. jan. 6. 20:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha aggódsz miatta, szerintem menj el(vagy hívd fel) a körzeti(vagy amilyen van) fogorvoshoz, és kérj tőle időpontot kontrollra. Ő majd biztosan ad valami tanácsot, vagy csak egyszerűen megnyugtat. Egyáltalán nem ciki dolog fogdokihoz menni, ha ez zavarna, sőt, szerintem fontos, hogy valaki törődjön a fogai egészségével.
2010. ápr. 15. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!