Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit tegyek, ha fáj a fogam de...

Mit tegyek, ha fáj a fogam de fölül alul mindegyik?

Figyelt kérdés
egyik nap buli volt és ettem rendes főt kaját,aztán sütiket,ittam pálinkát meg még wiskit és csokilikört,este fogat mostam ugyanúgy mint mindig ..reggel viszont mikor felkeltem és reggelizni akartam,de nagyon érzékeny volt..és régen mindig ilyen üdítők miatt volt meg alkesz miatt ha után ettem.. de reggelinél csak vizet ittam,mi miatt lehet és mit tegyek,hogy ne forduljon elő mégegyszer?
2010. jún. 13. 15:10
 1/6 anonim ***** válasza:
elmex-xel mosd meg
2010. jún. 13. 16:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a fogzománcod a baj, elmex vagy sensodyne fogkrém.
2010. jún. 13. 16:29
 3/6 A kérdező kommentje:
De az gáz,hogy 16 évesen?Bár előtte is előfordult már nem egyszer..:S
2010. jún. 13. 17:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem gáz egyáltalán, sok korodbeli meg a lyukas fogakkal küzd.
2010. jún. 13. 21:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Na igen az egyenlőre hál istennek nincs,de félek,hogy nemsoká nekem is lesz:(:( v nem feltétlen mer már mindenkinek van ebbe a korba??
2010. jún. 13. 22:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Dehogy van mindenkinek ebben a korban... De elég sokaknak van, ha normálisan mosol fogat akkor nem lesz, nem kell emiatt paráznod.
2010. jún. 13. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!