Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Műfog vagy porcelánfog? Vagy...

Műfog vagy porcelánfog? Vagy mindegyik porcelán?

Figyelt kérdés

Nagyon csúnyák a fogaim, az elsobol le is van torve, meg borzasztóan állnak.. Mindenki megjegyzést tesz rá, az egész suli ezért csúfol! Én is utálom.

Az elso négy helyett akarok porcelánt, a felso fogsorom.

Egyáltalán hány éves kortól csinálnak ilyet? És be kell jelentkezni eloszor? Mik a feltételek?

2009. júl. 19. 17:59
 1/7 anonim ***** válasza:
ha nagyon kell sztem nincs korhatár. Csináltasd meg hogy rendben legyenek, de ezt még lehet akkor kellett volna míg nem durvult el ennyire.
2009. júl. 19. 19:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy akkor kellett volna.. De mikor kicsi voltam nem húzogattam ki a tejfogaimat, hanem hagytam kinoni alatta a másikat. Nem akarok fogszabályzót!
2009. júl. 19. 19:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Ne legyél hülye! A fogszabályzó nem ciki. Már csak azért sem, mert egyenes jelét mutatja annak, hogy törődsz a fogaiddal. A letört részeket fel lehet építeni.

...de miért nem mész fogorvoshoz, aki meg tudja mondani az alternatívákat?

2009. júl. 19. 20:07
 4/7 A kérdező kommentje:

Még soha nem voltam fogorvosnál... El kellene menni egyszer, azt hiszem a jovo héten elmegyek.. Csak az a baj, hogy fogorvosom sincs.

Tudom, hogy nem ciki a fogszabályzó, de én nem akarok!

2009. júl. 19. 20:09
 5/7 anonim ***** válasza:
te hány éves vagy? gondolom sulis. figyu, én 17 évesen kértem fogszabot, mert picit csálék voltak a fogaim, de mindenki mondta , h milyen jól áll, meg milyen kislányos vagyok. szerintem mindenképp azod legyen
2009. júl. 19. 22:29
 6/7 A kérdező kommentje:
De nekem nem kislányos a mosolyom... Nekem rondák a fogaim!!! Mindenki megjegyzést tesz rá, hogy csináltassam már meg stb..:(
2009. júl. 19. 22:44
 7/7 anonim ***** válasza:

akkor először kezeltesd a rossz fogadat és utána, hogy egységbe álljanak.

előző voltam

2009. júl. 19. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!