Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért fájnak a fogaim? Mindegy...

Miért fájnak a fogaim? Mindegyik fáj, van mikor sajognak, csak egyik csak másik, de van úgy hogy az egészet érzem hogy lüktet és hasogat.

Figyelt kérdés

Rendszeresen mosok fogat -colgate-tel- most volt tömetve 2 fogam is, de azt mondta a többivel nincs baj. Huzatot kaphattam, de mégis mitől hasogathat? -főleg éjszaka hasogat lefekvés után.

17/f

2009. aug. 10. 14:09
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gyenge a fogzománcod. Nekem is ilyen, az egész fogsorom szokott lüktetni. Nekem 5 tömött fogam van, azok eleve érzékenyek. Ha érzem, hogy fáj+lüktet és extra érzékeny, Sensodyne Whitening-et használok, ez így majdnem 2 évig elég, mert csak akkor használom ezt, amikor így fáj. 2-3 nap alatt jobb lesz. Aztán, amikor már nem érzékeny, visszatérek a Colgate-re. Most Colgate whitening-et vettem 850 forintért, de bánom, hogy nem Sensodyne-t, mert ez nem jó. Kb 2 hónapja használom, erre is rá van írva, hogy jó érzékeny fogakra, de mégse. Ha lesz pénzem, tuti megint veszek Sensodyne-t.
2009. aug. 10. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!