Ha hagyom kirohadni a fogaimat, lehetnek kellemetlenségeim?
Jézusom kérdező, ne legyél már ennyire igénytelen és nyuszi.
7 műtétem volt az életem során, 3 egészséges fogamat húzták ki anno fogszabályozás miatt, 2 rossz fogamat húzták, anno a fogszabályzóm felső rögzítő fém része belenőtt a szájpadlásomba, úgy vágták fel, és képzeld, nem félek a fogorvostól!:) Ha problémám van, elmegyek.:) Ja, és egyik fogászati beavatkozásnál sem altattak, vagy bódítottak, csak érzéstelenítettek.:)
minden másnap mosol fogat? szinte? :D gratulálok, naponta kétszer kéne, nem kétnaponta!
amiről te beszélsz (kiszedték az ideget) gyökérkezelésnek hívják, és nem fáj, ha megfelelő szakember, megfelelő módon adja be a érzéstelenítőt. nekem is ilyen sajnos 6-8 fogam, de nem azért, mert nem mostam, hanem mert nagyon rosszak a génjeim. de ezekre már vigyázok nagyon, nem hagyom őket elrohadni
szépen menj el a fogorvoshoz, magánorvoshoz ha van rá kereted, ki lehet bírni, ha más kibírja, te is kifogod, ha a fogaid menthetetlenek, akkor a húzás nem annyira vészes, mint a gyökérkezelés, de nem szabad bennhagyni a szádban, mert csak szenvedni fogsz, nekem egyszer a gyökérkezelt fog alatt gyulladt be, és még hónapokat fájt a húzás után, mert nem akart lelohadni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!