Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lehetnek rikító fehér fogaim?

Lehetnek rikító fehér fogaim?

Figyelt kérdés

Szeretnék szép fehér, rikító fogakat.

Sajnos 10 éve dohányzom, le szeretném tenni a cigit is a fogfehérítés után.

Szerintetek lehetnek fehér rikító fogaim, ha magán fogorvoshoz megyek? Tud ebben segíteni?

febr. 5. 09:18
 1/4 KataCoach ***** válasza:
Sikerült az AI-nak téged us beetetni? Nem létezik valódi embernél rikító fehér fog.
febr. 5. 09:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Még ha sikerülne is, keservesen megbánnád. Nincs rikító fehér fog, arról ordít, hogy műfog. Ez lehet, hogy egy ideig tetszene, aztán mindent elkövetnél, hogy szabadulj tőle.
febr. 5. 09:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Mikor szedték le utoljára a fogkövedet?
febr. 5. 09:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szép a rikítósn fehér fog, természetellenes hat. A fog nem olyan színű természetesen, hanem csontszínű, keveseknek hófehér. Nem tudom miért akar valaki olyat. Nekem van koronám esztétikai okokból, de az is A2-es és fel sem merült, hogy a legfehérebb árnyalat legyen. Sokkal természetesebb, ha nem hófehér.
febr. 5. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!