Foghúzás után vagyok. Hiába rágok a másik oldalon, a sebbe belemegy ételmaradék. Hogy tisztítsam?
1es vagyok és ha korrektebb választ szeretnél akkor foghúzás után egy pár órán keresztül 3-4 ne fogyassz semnit max igyál vizet. Utána pedig ha belemegy valami minden evés után öblögesd ki vagy piszkáld ki a lyukból.
Viszont tényleg az a legjobb ha nem eszel egy darabig és megvárod még nagyjából begyógyul és akkor biztos hogy a sebbel nem lesz semmi mert énis jártam már pórul emiatt.
Óvatosan öblögess, de ne úgy, mint egyébként, hanem a szádban tartod a vizet és ide-oda döntöd a fejed, aztán kifolyatod.
Amúgy semmi baj nem lesz, nem rohad bele, nem okoz gyulladást, a nyál kimossa. :)
Kettes, amint kimegy az érzéstelenítő, ehetsz, ha tudsz. Ez nekem félóra volt a műtét után, és ettem, mert éhes voltam. Nyilván nem szalámis bagettet, hanem "vegán" pudingot, amit csak elszopogatsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!