Miért ilyen rosszak a fogaim?
Hát bizony akkor rossz az ellátás Felétek, nagyon sajnálom.
Csak tudod, nekem évente kellett tömni 5-7 fogat egész életemben, lassan 40 éves vagyok, és a fél életemet fogászaton töltöttem, sok szenvedéssel, és mégis minden fogam megvan. Ezért nem értem ezt a sztorit egészen.
És Te mondod, hogy nagyon rosszak a fogaid...?
2 töméssel a szádban??:)
Jó nem azt mondtam hogy a legrosszabbak a fogaim. De érzem , hogy ez nem normális.
De hidd el nem lesz jobb kedvem attól , hogy neked rosszabbak a fogaid.
És igen szeretném ha 40 évesen én nem ezt mesélném .
12: Pont azt mondom, hogy NEM rosszabbak. Egy sem hiányzik, mind megvan!
Mind egészséges.
Karban van tartva.
Egy rossz sincs!
Erre való az orvoslás.
14: Szia!
Mi a szerepe a D-vitaminnak?
Nem minden igaz, amit írsz. Nálam alaposabb fogápolót nehezen lehetett volna találni gyerekkoromban, mégis évente 6-7-et kellett tömni.
A zománc gyerekkorban még nem olyan kemény; a szuvasodás gyerekbetegség, felnőttkorra javul a helyzet, addigra keményedik a zománc.
Fiatal felnőttként tudtam meg, hogy a bélrendszer betegségei tartanak fenn nem megfelelő PH-jú nyálat, és az lyukasztja (marja) ki a fogakat.
Egész gyerekkoromban nem gondolt erre senki, pedig sok orvosnál jártam a problémával.
A fogszabályozó mélyedéseket vájt a zománcomba, és több fogamat emiatt kellett tömni.
Jesszus, mennyi hülyeséget írtok itt.
Táplálkozás, foszfor, D-vitamin, meg fogszabályozás. Sok a pontatlanság és így sok a hülyesèg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!