Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » S. O. s. nagyon rosszak a...

S. O. s. nagyon rosszak a fogaim, vannak így vele másik is?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és már 3 fogamat húzták és el se tudom gondolni mennyi vár tömésre:( RENDSZERESEN MOSOK FOGAT REGGEL ÉS ESTE! Ennek ellenére is ilyen állapotban vannak. Holnap megyek fogorvoshoz és elkezdem megcsináltatni, mert konkrétan önbizalmam sincs a fogaim miatt:( Van valaki aki hasonló cipőben jár???
2014. jan. 14. 10:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen, én. :( Ez sajnos genetika, ne a higiéniába keresd a hibát. 5 fogam van tömve és gyökérkezelve, 2 fogam van húzva. De csak a rágófogaim rosszak.
2014. jan. 14. 10:11
 2/11 A kérdező kommentje:
Hány éves vagy?
2014. jan. 14. 10:15
 3/11 anonim ***** válasza:
27
2014. jan. 14. 10:18
 4/11 anonim ***** válasza:

4 fogam van kihúzva, 3 gyökérkezelt és tömött,3 sima tömött,3 vár még tömésre,és a 4 kihúzottból min 2 vár pótlásra,és az első 4-en korona van

26 vagyok,mindig figyeltem a fogmosásra,pár éve fogmosás mellé szájvizet is használok,de mégis romlanak folyamatosan.

Genetika sajnos,anyámnak 40 éves korára teljes műfogsora lett. (hugomat 33 évesen szülte,akkor végleg elromlott a fogainak a maradéka is)

2014. jan. 14. 10:19
 5/11 anonim válasza:

Ismerős a szitu :S 17 éves vagyok és szintén nagyon rosszak a fogaim. Pedig szintén én is mosom naponta többször de az már nem segít ezen a helyzeten.Eddig 4 fogamat húzta ki a fogorvos,még 1et kellene és utána lehetne megcsináltatni. Csak sajnos ez a dolog most jegelve van az anyagi helyzetünk miatt. 0 önbizalom és totális elkeseredettség...

17/f

2014. jan. 14. 10:27
 6/11 A kérdező kommentje:
csak én lány vagyok és az átlagosnál is hiúbb :) nagyon irigylem az egészséges fogú embereket:(
2014. jan. 14. 11:13
 7/11 anonim válasza:
Én is irigylem az egészséges fogú embereket. De majd remélem minnél hamarabb nekem is olyan lesz:)
2014. jan. 14. 11:26
 8/11 anonim ***** válasza:

Elől is csúnyák, vagy miért nincs önbizalmad?

Szerintem a fiúk nem olyan finnyásak, hogy pár lyukas fog számítson ;)

2014. jan. 14. 11:51
 9/11 A kérdező kommentje:
nem elöl nem látszik. és szerencsére megtaláltam már a párom :) de a baj az, hogy nem csak pár fog rossz sok nagyon sok fogam rossz :(
2014. jan. 14. 11:56
 10/11 anonim ***** válasza:

Akkor nem értem miért nincs önbizalmad :)

Mennyi rossz? Képet tudsz róla feltölteni?

2014. jan. 14. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!