Lehet hogy rosszak a fogaim? Tetessek be fog szabájzót?
Figyelt kérdés
Minden nap min. 1x fogat mosok,nagyon ritka ha ki marad. Egész csunyán jöttek ki a csont fogaim,az első 2 alapbol kicsit hátrébb nőtt ki mint a többi, és mind kettő más merre mutat,egyik ki egyik be. Alsó fogsorom meg össze vissza. Anyira nem vészes,beszólást még nen kaptam rá,de engem mégis zavar, néha nem nyitom ki csak résre a szám ha beszélek. Gondolkodtam már fogszabájzón de félek hogy nagyobb kárt okozok mint hasznot. Néha mikor unatkozom elkezdem az alsó fogsorommal piszkálni az elsőt, és ugy érzem mintha mozogna,de sztem csak be képzelem mert mióta ki nőtt azóta ez van. Néha álmodok is rólla hogy az első 2 egyszer csak mint a fa amikor ki dől ,csak ki hullik. Szerintetek tetessek be fogszabájzót?2013. aug. 2. 13:49
1/2 A kérdező kommentje:
Meddig kell átlagba hordani? Én az saját sulyosági helyzetem 10 -es skalan valahol 5 körül értékelném.
2013. aug. 2. 13:51
2/2 anonim válasza:
Szerintem tetess, vagyis konzultalj egy fogorvossal. A fogmosashoz nincs koze, bar a napi 1 az eleg keves. Min 2 kellene, de az igazi, ha minden etkezes utan egy fel oraval mosol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!