Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogorvosom az hiszi drogozok...

A fogorvosom az hiszi drogozok! Pedig még cigizni se cigizek, egyszerűen nagyon rosszak a fogaim, könnyen letörnek, sárgásak, érzékenyek. Mégis mi más oka lehet, hogy ilyen rosszak? 23 éves vagyok, már 5 fogam kihúztak,5-gyökérkezelt.

Figyelt kérdés
Kicsit mérges lettem mert még nem néztek drogosnak sosem. Először azt hittem, hogy poénkodik, de rájöttem, nem. Ha nem tudnám hogy milyen jó orvos és rendes ember, otthagytam volna a francba. A szüleimnek is nagyon rosszak a fogaik, még a hugomnak is eléggé pedig ő többet àpolja mint mi összesen. Vagy valami mas miatt mennek így tönkre a fogaim?
2013. dec. 6. 20:15
 1/6 automatakoktel ***** válasza:
27%
Candida tud pl ilyet okozni.
2013. dec. 6. 20:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Jaj, hagyjad már ezt a candidát! Mindenhova ezt írod, unalmas!
2013. dec. 6. 21:30
 3/6 automatakoktel ***** válasza:
Nem tetszik ne olvasd.
2013. dec. 6. 21:32
 4/6 automatakoktel ***** válasza:
63%

Kedves kettes, bár hozzászólásod nem érdemel semmiféle reagálást, úgy döntöttem mégis kicsit kifejtem a mondandómat.

Nekem nagyon sok problémát (szenvedést) okozott a könnyen romló fogazatom. S csak nemrég tudtam meg, hogy ez a bennem levö candidatúlszaporodásnak köszönhetö. Ha ezt nekem valaki sokkal korábban elmondta volna, azza nagyon sokat segített volna nekem.

Ezentúl a candidatúlszaporodás egy meglehetösen elterjedt betegség, amiröl nagyon kevesen tudnak, és nagyonsokféle kényelmetlenséget képez okozni. Csak hogy legyen némi fogalmad erröl, utánanézhetsz, minden rákos embernek candidatúlszaporodása van. Ezen felül a cukorbetegek is különösképp ki vannak téve ennek a veszélynek. Mivelhogy a vérükben sok a cukor, a candida meg azt eszi, ezért könnyen elfertözödhet a vérben is.

Más okot nem is ismerek kivéve amik egyértelmüek, pl gyakori hányás, különféle kábszerek. Ha te tudsz arra kívancsi vagyok. A genhibát és a kálciumhiányt elutasítom.

2013. dec. 6. 23:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Hát majd utána nézek ennek. Hát valami oka csak van, hogy ez van a fogaimmal.
2013. dec. 7. 20:48
 6/6 anonim válasza:
hát ezt teszi a sok haribo
2014. ápr. 14. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!