A fogorvosom az hiszi drogozok! Pedig még cigizni se cigizek, egyszerűen nagyon rosszak a fogaim, könnyen letörnek, sárgásak, érzékenyek. Mégis mi más oka lehet, hogy ilyen rosszak? 23 éves vagyok, már 5 fogam kihúztak,5-gyökérkezelt.
Kedves kettes, bár hozzászólásod nem érdemel semmiféle reagálást, úgy döntöttem mégis kicsit kifejtem a mondandómat.
Nekem nagyon sok problémát (szenvedést) okozott a könnyen romló fogazatom. S csak nemrég tudtam meg, hogy ez a bennem levö candidatúlszaporodásnak köszönhetö. Ha ezt nekem valaki sokkal korábban elmondta volna, azza nagyon sokat segített volna nekem.
Ezentúl a candidatúlszaporodás egy meglehetösen elterjedt betegség, amiröl nagyon kevesen tudnak, és nagyonsokféle kényelmetlenséget képez okozni. Csak hogy legyen némi fogalmad erröl, utánanézhetsz, minden rákos embernek candidatúlszaporodása van. Ezen felül a cukorbetegek is különösképp ki vannak téve ennek a veszélynek. Mivelhogy a vérükben sok a cukor, a candida meg azt eszi, ezért könnyen elfertözödhet a vérben is.
Más okot nem is ismerek kivéve amik egyértelmüek, pl gyakori hányás, különféle kábszerek. Ha te tudsz arra kívancsi vagyok. A genhibát és a kálciumhiányt elutasítom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!