Ha pánikbeteg vagyok, és alapjában nagyon félek a fogorvostól kérhetem hogy altatásban csinálják?
Nem sokára mennem kell, nem tudom mit fognak csinálni, (körzeti fogorvoshoz megyek) és már a tudattól is rosszul vagyok.
Ha én megmondom hogy mi a problémám és szeretném ha altatnának lehetséges lenne?
Tapasztalatok?
Tudom hogy nincs ingyen, és elnézést elírtam, szájsebészet, mert nekem már igazából oda kellene mennem, de előtte nyilván valakitől kérnem kell beutalót.
Tehát a kérdésem továbbra is ugyanaz amit fent leírtam.
Győrbe dokimnál 45 ezer az éber szedáció,ez olcsóbb is mint több helyen mivel magadnál vagy de mégsem:)
Tehát tudsz reagálni utasításokra,de nem vagy tudatodnál,központi idegrendszerre hat.
Nekem ennyi pénzem nem volt,viszont adott egy nagyon erős nyugtatót,ez bevált. Fél órával előtte odamegyek kezelés előtt,beveszem,majd mikor hat kezel,nincs is pánikrohamom úgy.
Igen én is pánikbeteg vagyok,tudom mit érzel.
Konzultálj dokival mindenképp a lehetőségekről,nekem is sokat segített!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!