(? ) nagyon félek a fogorvostól . _.
Ne aggódj, az orvos érti a dolgát. Ennél biztosan jobb lesz:
Nem nézem meg a videót xd
Kiskoromba belett tömbe a hátsó fogam középen,de most elkezdett a széle is romlani..szerintmek kihúzzák..sose húzták a fogam:S a frontfogmanál lévő fogtömés meg 2x kiesett és már nemtudok ráharapni..
Ha nem nagyon nagy mértékű a "romlás", akkor megmentik a fogadat.
Nagyon sokan félnek a fogorosoktól, részben alaptalanul.
Ma már azért jobb anyagokkal dolgoznak, mint 20, 30 évvel ezelőtt.
Az agyaddal és a tudatalattiddal is fel kell fognod, hogy bármi lesz, az a te érdekedet, egészségedet szolgálja! :)
Maga az érzéstelenítő beadása sem fáj, inkább kellemetlen. Nagyon vékony tűvel adják be az érzéstelenítőt.
Hány éves vagy?
Én tegnap voltam fogászaton. Még tini koromban kellett gyökérkezelni egyik rágófogamat. Nagyon nem volt kellemes, azt mondtam, hogy soha többet nem megyek fogászatra.
Most megint úgy alakult, hogy mennem kellett gyökérkezelésre. Nagyon rettegtem! De nem éreztem semmit, nem fájt, nem szúrt, nem viszketett! :)
A foghúzás meg úgy működik, hogy adnak érzéstelenítőt, elzsibbaszt és kihúzzák. Röviden ennyit. Fájni az se fog, de lehet hogy kicsit kellemetlen lesz, lehet hogy lesz feszítő érzés, pláne ha hosszú gyökere van a fognak.
Nem kell félned.
Nem fáj szinte semennyire se csak egy kicsit fura lesz de ennyi.
Köszönöm.
Tudom,hogy jobblesz fogorvos után,mindig erre gondolok.aztán jobb lesz kb 2percre.utánna megint eszembejut,hogy milesz ha fájnifog?:D
17/L amúgy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!