Kicsit félek a fogorvostól. Valaki?
Soha nem volt még lyukas fogam, de most lehet h baj van. Kicsit tartok a fogorvostól mert eddig csak rosszat hallottam és a tű látványát sem birom.
Mennyire fáj, rossz a kezelés?? Tudtok valami tanácsot adni h ne legyek ennyire ideges?
Csak olyan fogorvoshoz menj el, akiben megbízol. Engem a fogorvosom (fogszabályzós) jópárszor megkínzott már, de még is imádok hozzá menni, mert tündéri /és fiatal :P/
Próbáld elterelni a figyelmed, és gondolj arra, hogy a rossz fog többet árthat neked, mint a tű vagy a doki :)
A szúrás csak kellemetlen, na jó, szájpadba tud fájni, de onnantól semmit nem érzel. Menj el minél előbb, túl leszel rajta, és kevesebbet is kell paráznod :)
A fogorvostól nem kell félni, legfeljebb a kezeléstől. :)
Egyébként, ahogy egyes írja, tényleg csak az érzéstelenítő injekció kellemetlen, bár egy jó orvosnál azt is alig lehet érezni, mert beadás közben masszírozza az ínyedet. Utána a kezelés már nem vészes, bár nekem csak tömtek (de azt elég sokat), húzni még nem kellett. Utána pedig az a rossz, hogy még órákig hat az érzéstelenítő, be van dagadva a szád, és nem tudsz (rendesen) enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!