Normális hogy egy egyszerű ellenőrzés miatt félek a fogorvostól? Ti is szoktatok?
adok egy kis motivaciot: legtobb fogam el van rohadva es elolrol kiesett egy fogam(de a tove ott maradt es undoritoan nez ki), a hatso fogaim allandoan fajnak.Sok fogam helyett mar csak szilankok vannak.
Ha lenne penzem, konyorognek egy fogorvosnak hogy valaljon el.
Az előzőnek:az alap kezeléseket(tömés,gyökérkezelés,rossz fogak kihúzása)sztk-ban is meg lehetne csináltatni,hogy ne fájjanak.A fogpótlósdi tényleg sok pénzbe kerül sajnos.
A kérdezőnek:nem kell félni a fogorvosi vizsgálattól,ellenben ha tönkremmek a fogak,abból sokkal több kellemetlenség származik.
Régebben én is féltem, bár én mindig kezelésre mentem! Az elmúlt hetekben sokat voltam fogorvosnál, holnap is megyek fogat tömetni de már egyáltalán nem is izgulok! Sok sikert! :)
Viszont a válaszolónak üzenem, hogy menjen el sztks dokihoz! Tömni ingyen töm és amit már nem lehet megmenteni húzassa ki, az sem fizetős. Nekem is ki kellett húzni 4 fogat, egyet gyökérkezelni meg egyet tömni! Jah és a fogkövemet is le kellett szedni!
Hasonló helyzetben vagyok mint az első, csak nekem elől megvannak a fogaim, igaz van ahol már szuvasodik :/
Sajnos nekem sincs pénzem fogorvosra, és mivel nem vagyok magyar állampolgár ezért SZTK-s ingyenes kezelésben sem részesülök.
Köszönöm a bíztatásokat! Holnap megyek és járok is rendszeresen, de mégis izgulok kicsit.
A többieknek is (akik rosszabb helyzetben vannak, mint én) kitartást és remélem találtok megoldást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!