Csak én félek a fogorvostól? :/
Hidd el, ha a jó fogorvos, ha nem is örömmel, de minden feszengés nélkül mennél hozzá.
Őrült orvoshoz senki sem szívesen jár, akár fogorvos, akár egyszerű háziorvos. ;)
Sosem értettem miért kell félni tőlük... Segítenek rajtad, nem pedig kínozni akarnak!! Néha fájdalmas, ez tény de az egészséged érdekében ki kell bírni. Nekem is fogszabályzóm van, operáltak is, hetente járok már egy éve, szóval "kínoztak" eleget, de van agyam(!) és fel tudom fogni, hogy ez az én javamat szolgálja, tehát félelemre semmi ok!
Szerintem minden fejben dől el, ha ligikusan végiggondolod a dolgot rájössz te is, hogy ez csak jó. :)
Az is lehet, hogy megszereted a fogászatot, persze csak ha megfelelő fogorvosod van. Én azt tanácsolom, hogy semmiképp ne menj olyan dokihoz aki nem szimpatikus (stb). Tehát csak egy jó doki kell és élmény lesz oda járni. :D Hát még az eredmény... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!