Félek a fogorvostól ?
Figyelt kérdés
van pár lyukas fogam, de félek a fogorvostól, plusz nagyon sokba kerülne ha maszek doki csinálná ha viszont ilyen állami vagy SZTK-s vagy nem tudom milyen akkor meg bénán csinálnák meg és lehet hogy csak rosszabb lenne(egyik ismerősöm így járt pórul). Mit tanácsoltok?2013. jan. 27. 20:13
1/2 anonim válasza:
Én SZTK-s dokinál voltam és normálisan megcsinálta. Vannak nagyon jó fej orvosok is itt nálunk, az egyik folyamatosan viccelődi. Kérdezz utána, hátha te is találsz egy olyat és nem lesz annyira szörnyű.
Tudom hogy mindenki ezt mondja, de ha egyszer bemész és túl leszel rajta rájössz hogy nem nagy dolog. Valamit mindenképpen csináltass vele amíg nem romlott tovább.
2/2 anonim válasza:
menj el minél előbb mert csak rosszabb lesz. ha még nem fáj, akkor majd fog és az tényleg kibírhatatlan hosszabb távon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!