Valakinek van valami ötletet?
Figyelt kérdés
borzasztóan fáj a torkom.. nem tudok nyelni.. Kínszenvedés az egész, és nem túlzok. Holnap megyek orvoshoz, de az idő addig is egy örökké valóságnak tűnik ilyen torokkal.. Öblögettem langyos sós vízzel, amit majdnem kihánytam mert annyira szörnyű az íze. Van rajtam sál ( nagyon kellemes 30 fokban ) és körülbelül 5 kancsó forró teát megittam már tele nyomva mézzel és citrommal.. de nem enyhült semmit a fájdalom.. Aludni sem fogok tudni , nagyon megköszönnöm ha valaki adna valami jó kis házi praktikát, amit legalább töredékében enyhíti a fájdalmat.2012. júl. 9. 20:59
1/1 Caryn válasza:
Próbáld ki a Langyos tejet mézzel. Ha gyulladás van, akkor nem mindig jó, ha megelegen tartjuk. Mert a torkod alapból forró, lehet le kéne hűteni valamivel.
de itt van pár recept: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!