Mozaik kiadó Tudásszintmérő feladatlapok - földrajz, biosz, fizika - esetleg van valakinek ötlete, hogyan lehet megvenni? Használt is érdekelne. Köszi minden ötletet!
Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 21:38
1/16 anonim válasza:
arra gondolsz amit általános iskolában megíratnak témazárónak? szerintem a kiadó honlapján megrenelhető, vagy tankönyvboltban is biztosan van
2/16 A kérdező kommentje:
Sajna nem lehet megvenni csak iskolák rendelhetik, ezért gondoltam hátha van valakinek jó ötlete, vagy ha van régi az is jó lenne. Azért köszi.
2009. aug. 25. 22:35
3/16 anonim válasza:
Menj be egy tanárudába, ott lehet kapni.
4/16 A kérdező kommentje:
Esetleg egy címet, vagy bolt nevet tudnál írni? Köszönöm a segítséget!
2009. aug. 28. 17:17
5/16 anonim válasza:
sya!
Én is most akk veni és voltam egy tanárodába és azt monták h mozaikos témazárokat a kiadó nem köteles kiadni boltokba csak iskolkab sajna
de figyi és arra gondoltam h elmegyek egy antikváriumba hátha...szal én is ajánlom neked h menj el oda;)hátha szernecséd lesz:D
6/16 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nem vagyok egyedül...Már néztem a használt tankönyvek között is, de eddig még nem sikerült. Ha tudok valamint írok. Jó keresgélést, és sok sikert.
2009. aug. 28. 21:28
7/16 anonim válasza:
Ahhoz, hogy boltot tudjak mondani, tudnom kellene legalább a megyét. De ha engem kérdezel (nem akarlak megbántani) de túl sokat nem érsz el azzal, ha megveszed. Régit meg szinte 90%, hogy nem fogsz kapni sehol, mert ha suliban kapott valaki ilyet, akkor ott használták és akkor 5 évig fogják őrizgetni.
9/16 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget mindenkinek. Igazából nem nagyon gondoltam, hogy fogok kapni, és még ha igen akkor is a tanulás is lett volna. Csak az egyik tanárom elég szivatós, gondoltam megmutatom neki, hogy én is tudok, mert hiába tanultam, hármasnál jobbat sosem adott. Na mindegy, hátha azért az idén sikerül...
2009. aug. 29. 18:14
10/16 anonim válasza:
Szia, szerintem vagyis TALÁN meglehet vásárolni de pl. ha könyvet veszel, és ahoz talán jár egy ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!