Valami fém rugó izét fognak felrakni a fogszabályzómra pár napon belül, ami majd az állkapcsomat vagy mit rakja helyre, mert hogy rossz a harapásom. Ha valakinek van ilyen, mennyire szörnyű vele élni?
Meg hogy mennyire látszik? Meg mennyire fáj, tudok e majd vele enni, stb?:s
nagyon félek tőle ... de legalább "csak" kb 5 hónapig lesz fent.
Nekem 2 napja rakták fel, legalábbis szerintem hasonló lehet a tiedhez.
Hát, őszintén szólva most, az első 2 napban csak nagyon lassan tudtam vele enni, mert minden rágás fájt, és csak a zápfogaimmal tudtam harapni... De lassan kezd elmúlni, szerintem 1-2 nap és már nem is fogom érezni, hogy ott van.
Látszani pedig nem igazán látszik, mert az ínyemen van, és annyira nem szoktam kinyitni a számat, hogy az ínyem is látsszon, szóval nem olyan vészes.
Szóval hajrá, te is ki fogod bírni! :)
köszönöm a válaszokat!:) igy egy kicsit megnyugodtam..mert nagyon ráparáztam, pedig nem szoktam ilyesmire:s
és beszélni is lehet vele?:DD:$
csak mert azt is nehezen tudom elképzelni, ha valami közbe húzza az állkapcsomat összevissza.:s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!