Van valakinek otthon vagyis használ elektromos egér és rovarriasztót? Hát már ellepnek a rágcsálók! Ragasztóra rá se mennek a méreg meg nem valami jó hisz ha bedöglik valahova azt meg hetekig kell szagolni. Valami jó ötletet írjatok már.
Nekünk van, állandóan be van dugva az egyik konnektorba (nyáron is benn volt, mert előző nyáron kihúztam, eltettem, aztán ősszel napokig kerestem)
Kb. 7 éve vettem, amikor a pincében végigszaladt az egér a fejem fölött a fűtéscsövön. Akkor elüldözte, szerencsére azóta nincs egerünk.
Valami Spuri, vagy Spurier a neve, kis fekete dobozka.
Nem volt egy egetverő összeg.
Ajánlanám a ragacsot egy nehezebb pl. flunérlemezre vagy bármire amibe ha beleragad nem tud elvinni és az egész felületén legyen ragacs.
Ez jó: [link]
meg ez: [link]
Itt egy riasztó de nem ismerem: [link]
A csapdáknál kerüld a műanyagból készülteket mert ha pl. az egér bennmarad szana szét fogja rágni, nekem egy ilyen van de az egér is belemegy és már teljesen széjjel rágták mert ki akar jönni: Patkányfogó SUPERCAT. Ez meg semmit sem ér (tudom mert van) Patkánycsapda, rácsos élvefogó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!