Vettek már ki valakinek foggyökeret szájsebészeten?
Nekem tegnap vágták fel az ínyem a sok genny miatt de a fogorvos nem tudta kiszedni a foggyökeret és elküldött szájsebészetre.Borzasztóan félek hogy mi lesz ott :(
Valakinek tapasztalatok?
Nem fogsz érezni semmit se!
1.lépés: Injekció beadása.
2.lépés: megkezdi kiszedni a foggyökeret egy kis fém izével. Nem fogsz érezni semmit se én se éreztem semmit se. Egy kis nyomást fogsz összesen érezni meg egy kis feszegetést. Én mindig szájsebészeten húzatom a fogam ha kell. Ne félj nem lesz semmi baj. Nyugi
Szia!
Én pont így jártam ahogyan Te. Nagyon féltem, aztán csak nevettem magamon, hogy nagyobb volt az ijedtség... Nekem is volt egy szuri, elzsibbadtam és 1,5 perc alatt végzett velem. A legrémisztőbb az egészben, hogy vérzik. De ha attól nem vagy rosszul nagyon akkor semmi. Ja és mire kiment az érzéstelenítő addigra már nem is fájt. Ne félj, nem lesz baj. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!