Volt valaki a pécsi szájsebészeten bölcsességfog kiműtése miatt?
Figyelt kérdés
Nekem ferdén nő az alsó bölcsességfogam,aminek csak a hegye látszik,minél előbb el kéne mennem kiműteni,csak nagyon félek.Leírnátok hogy mire számíthatok? Tudtok ajánlani egy jó orvost?2012. máj. 22. 22:25
2/4 A kérdező kommentje:
Nem fáj,de mondta fogorvosom,hogy fájni fog mert nyomni fogja a másik fogamat.
2012. máj. 23. 08:41
3/4 anonim válasza:
Én már sajnos rengetegszer voltam ott. Többek között bölcsesség fog műtét miatt is. Hát az enyém sajnos nem sikerült, hogy úgy mondjam. Illetve maga a műtét egyáltalán nem volt vészes. Érzéstelenítették, így nem fájt semmit, sőt utána sem fájt bár írtak fájdalomcsillapítót. Jegeltem is az arcomat utána így csak picit dagadt föl. De ami ugye nem jól sikerült az az hogy megsértettek egy ideget és azóta is zsibbad a nyelvem. Már több mint egy éve. És lehet hogy nem is fog elmúlni. Ez állítólag benne van a pakliban és akár kivel előfordulhat. Az időpontra kb. két hónapot kell várni úgyhogy nyugodtan kérj addig még ráérsz erőt gyűjteni :). Akit ajánlok az Dr Csuta Tamás. Nagyon aranyos, jó orvos. Az én műtétemet nem ő csinálta. Én sajnos csak később találtam rá interneten egy olyan megoldásra hogy magánban állítólag csinálnak úgy is ilyen műtétet hogy nem lehetséges az idegsérülés. Más eszközzel vagy más módszerrel arra már nem emlékszem. De egy pécsi magándoki honlapján olvastam. Ha érdekel újra megkeresem neked. Szóval én most már tuti inkább ilyen helyre mennék. Nála azt hiszem kb. 30 a műtét de én ugyanennyit fizettem gyógyszerekre hogy elmúljon a zsibbadás, és még csak nem is múlt el. Vagy esetleg kérdezz rá hogy hány százalék az esély az idegsérülésre. Ha nem nagy akkor jó az sztk is szerintem. Lehet hogy csak én voltam szerencsétlen. Sok sikert neked :)
4/4 anonim válasza:
Én dr. Vajta László maszek szájsebészt ajánom a kistescoval szemben.Neki van olyan gépe amivel az idegsérülés elkerülhető. A baj csak az mindig sokan vannak nála, de megéri rá várni. Van weblapjuk, ott utoléritek. Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!