Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyire fáj a bölcsességfog...

Mennyire fáj a bölcsességfog kihúzása szájsebészeten?

Figyelt kérdés

Pénteken megyek a szájsebészetre,mire számítsak?Már most félek...

Mennyi ideig tart mire kihúzzák?

Érzek valamit?Kivagyok nagyon,a fogorvosom azt mondta,inkább nem nyúl hozzá,menjek szájsebre...

2010. márc. 17. 11:16
 1/10 A kérdező kommentje:
a vésésből,fúrásból mit érzek majd?
2010. márc. 17. 11:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A beavatkozás nem fáj, csak utána pár napig.

Hova mész szájsebészetre?Mikor jelentkeztél be?Engem is érint a dolog, és most keresek jó szájsebészt, de a legtöbb helyen 3 hetet kell várni :S

2010. márc. 17. 11:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A rossz az hogy hallod a "recsegést"
2010. márc. 17. 11:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem fáj, csak a rángatást érzed, meg esetleg hallasz valamit. Utána fáj, és meg lesz dagadva. Nekem műtötték mind a kettőt, utána egy hétig antibiot kellet szednem. Én magánúton voltam, kecskeméten Zsoldos doktornál.
2010. márc. 17. 11:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mondjuk nem fájt, de fogorvos csinálta, nem kellett szájsebészetre mennem. Mivel kapsz érzéstelenítőt, ezért nem fog fájni, max. utána. Én egy hétig éltem fájdalomcsillapítón, azt hittem ez normális, de elmentem vissza a dokihoz, aki tett a hegbe vmi gyógyszert és utána teljesen jó volt, úgyhogy ha nem múlik a fájdalom, akkor menj vissza és könnyen segíteni tudnak! Ha a fogdoki nem mondaná, tejeset enni, szívogatni és öblögetni nem szabad utána (nekem ezt akkor sajnos nem mondták, és ezért fertőződött el).
2010. márc. 17. 11:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem maga a "műtét" nem fájt.Sőt magam is meglepődtem hogy milyen gyorsan meg van.Inkább az a kellemetlen, hogy rángatják a fejed, recseg ropog a csont.De nem fáj!

Hát utána elég kellemetlen.4 napig nagyon rossz volt, fájdalomcsillapítón éltem, nem tudtam enni.Viszont fogat mosni azt muszáj.Legalábbis nekem ezt mondták.Persze nem a sebet.És igen, nem szabad tejeset enni.Na de végül is ki lehet bírni.

Nekem Gyulán szedték ki a szájsebészeten.

2010. márc. 17. 11:38
 7/10 A kérdező kommentje:
Ma voltam a fogorvosnál,aki beutalt a Szájsebészeti és Fogászati klinikára,így Bp-re megyek.Nagyon félek tőle,meg kell h mondjam.
2010. márc. 17. 13:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Úgy készülj, hogy általában jó sokat kell ücsörögni a váróban.
2010. márc. 17. 16:00
 9/10 A kérdező kommentje:
Rendben,és köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 17. 17:25
 10/10 anonim ***** válasza:
nekem 2 bölcsességfogam is kiszedték, de nem volt olyan vészes, rosszabbra számítottam. Sok érzéstelenítőt kapsz majd, szóval műtét közben nem érzel semmit, utána meg hát fájni fog, de ha beveszel fájdalomcsillapítót akkor jó lesz.
2010. márc. 19. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!