Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kihúznak egyszerre 3 bölcsessé...

Kihúznak egyszerre 3 bölcsességfogat?

Figyelt kérdés
vagy csak egyszerre 1 et lehet és csak érzéstelenítéssel? rettegek, 1 et már húztak lent de eltalálták a nyelvideget azt hittem meghalok annyira fájt...van nyelvpiercingem, szültem már 2x, bírom a fájdalmat de az valami katasztrófális volt (csak az injekció a húzás már nem)most mr a maradk 3 al szenvedek csak...van olyan hogy 3 fogat kihuznak altatásban? jobb lenne egyszerre túlleni az egészen.

2012. máj. 20. 21:17
 1/4 anonim ***** válasza:
29%
Nem egyszerre csak egyet húznak,ha húzzák. Nem lehet többet.
2012. máj. 20. 21:19
 2/4 MinArt válasza:
53%
Persze, hogy húznak. Még kiműteni is műtenek hármat. Nekem 3 fekvőt szedtek ki csontból vésve érzéstelenítővel és nem volt vészes. Kitartás, húzás nem vészes, minden a jó dokin múlik!:)
2012. máj. 21. 15:47
 3/4 anonim válasza:
55%
Igen, simán húznak ki annyit. Nekem 4 bölcsességfogat szedtek ki.
2012. máj. 23. 19:10
 4/4 anonim válasza:
Simán.Nekem négyet húztak ki egyszerre.Igaz,én csak altatásban mertem bevállani.Jobb nem is látni,hogy hogyan bányásszák ki őket a szádból...
2012. jún. 17. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!