10-11 fogat hány alkalom alatt húznak ki? mennyit lehet egyszerre? Egy héten többet is lehet?
Elvileg én is úgy tudom hogy max két fogat húznak egyszerre, most én is sok húzás elött állok sajnos.Eddig csak 1-et húzott.
De hallotam olyat is akinek egyszerre 6-ot húztak.
Orvos függő sztem.
Köszi a válaszokat!
Sajna azért mert a 3 terhességem és a 10 év szoptatás(kis kihagyással a terhességek alatt pl.meg 1-2 év)teljesen tönkrementek a fogaim.Gyerek korom óta szenvedek velük.Van amit már 3 szor fúrtak tömtek de kiesett a tömés.Letörtek stb...így ki szeretném húzatni és egy kivehetőt csináltatni(sajna csak erre van pénzem!!!!)
De jó.Köszi szépen,erre rákérdezek!!
Ma megyek du.annyira félek és izgulok :-)
Orvos és páciens függő! Szerintem
Nekem egy alkalommal 10 helyről húzott ki az orvosom fogakat és fogcsonkokat,alulról-felülről összesen....gyökerek biztos voltak,így az is biztos,hogy 10 db tól akkor elbúcsúztam végleg. Persze hozzáteszem,hogy ahol asszem sorban 3-at kihuzott ott varrnia is kellett. Első éjszaka ülve aludtam,másnap reggel volt egy kicsi lázam amit antibiotikumokkal,fájdalomcsillapitókkal kivészeltem. A következő napokban szoktam az evést,enyhe fájdalmakkal. Azóta eltelt 4hónap,megkaptam a porcelán pótlásokat és vigyoroghatok újra:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!