Francia baràtom szeretne jonni Magyarorszàgra fogat csinàltatni. Tudna vki jo, megbizhato cimet?
Figyelt kérdés
én is Fraorszàgban élek, igy nem tudok semmit errol a témàrol, de hallottam, hogy létezik a fogàszati turizmus.2012. ápr. 2. 08:33
2/9 anonim válasza:
Nekem dán ismerőseim jöttek fogat csináltatni ide,de elég rossz tapasztalataik voltak,szerintem ésszerűbb,ha egy sima fogorvoshoz mennek el itt és bérelnek egy lakást arra az időre.Lakásban tudok segiteni,ha gondolod és fogorvost is tudok ajánlani.
3/9 anonim válasza:
Veresegyházon tudok egy nagyon ügyes, nagyon kedves Németországban végzett fogorvosnőt ajánlani, aki nem horror árakkal dolgozik. Sokan járnak hozzá Pestről is.Azért merem ajánlani, mert 30 év szakmai tapasztalat után, megállapítottam, hogy nagyon jó fogorvos. / fogorvosi asszisztens vagyok /.
4/9 anonim válasza:
írtam privátot mosonmagyaróvári fogorvosról
5/9 A kérdező kommentje:
Budapestre gondoltak, vagy egy osztràk hatàr kozelében lévo vàrosban. autoval jonnének.
2012. ápr. 2. 09:14
6/9 A kérdező kommentje:
"all inclusive"-eset szeretne. fogorvos- szàllàs-vàrosnézés egyben. koszi a tovàbbi vàlaszokat.
2012. ápr. 2. 09:51
7/9 anonim válasza:
Én ide járon és nagyon-nagyon tudom ajánlani, igazán profi és kultúrált hely, korrekt árakkal, udvarias és ügyes fogorvosokkal.
8/9 anonim válasza:
Dr. Bánfi dolgozik úgy, mint fogászati turizmust csináló fogorvos. Keresd meg őt a net.-en.
9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a vàlaszokat, igy legalàbb van vàlasztàsi lehetösége. mégegysze nagyon koszonom
2012. ápr. 4. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!