Teát ittam bölcsességfog húzás után. Nagy baj lehet?
Figyelt kérdés
Tegnap volt bölcsességfog műtétem. Sehol nem olvastam és nem is mondták, hogy nem lehet teát inni, csak egy oldalon olvastam. Nagyjából hányingerem van most a víztől és cukrom is nulla volt, ezért minimális! cukorral teát ittam. Azt le tudtam nyelni. Nem lesz nagy baj ugye azért ettől még?ma 09:43
1/4 anonim válasza:
Mitől lenne baj?
Ne legyen túl forró és cukrot is tehetsz bele.
2/4 anonim válasza:
A fekete teát csak azért nem jabasolják mert vérbőséget okozhat. De a 2 naptól ihatod nyugodtan. A gyümölcs vagy roibos teát bármikor. Cukro helyett édesítőt használnék mert a cukrot a bakteriumok nagyon szeretik. Nem lennr jó ha elfertőződne a seb. Nekem is 1 hete húztak. Nekem elfertőződött sajnos. Azt mondtak a 3 naptól ihatok tejet. Hát nem kellett volna :(
3/4 A kérdező kommentje:
Gyümölcsteát ittam kevesebb cukorral mint általában. Antibiotikum kúra van úgyis. Valami muszáj a szervezetembe ennyi gyógyszerhez. Nálam a tej szóba se jön.
Remélem nem lesz gond. Egyenlőre a fél fejem dagad nagyon.
Neked is jobbulást!
ma 10:48
4/4 A kérdező kommentje:
Margarinos kenyérrel meg teával próbálkozom, mert basszus éhes vagyok.. 🤣 legalább ezt le tudom nyelni. Valamit muszáj enni, inni. Főzni meg nulla erőm van most levest, örülök nem ájulok el ha felkelek.
ma 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!