Teát ittam bölcsességfog húzás után. Nagy baj lehet?
Mitől lenne baj?
Ne legyen túl forró és cukrot is tehetsz bele.
Gyümölcsteát ittam kevesebb cukorral mint általában. Antibiotikum kúra van úgyis. Valami muszáj a szervezetembe ennyi gyógyszerhez. Nálam a tej szóba se jön.
Remélem nem lesz gond. Egyenlőre a fél fejem dagad nagyon.
Neked is jobbulást!
Hű hát valamit egyél, enni muszáj.
Rendelj akkor levest házhoz szállítással (Foodora, Wolt, akármi), ha főzni nincs erőd.
Puha dolgokat egyél, főtt krumpli, piskóta (csoki, krém nélkül), leves, főtt tészta, főtt hús.
Szőlőlé, zöld tea, gyümölcstea.
Én ezeket ettem bölcsességfog húzás után (hármat húztak, egyesével).
Köszönöm a választ! Hasznos tanács nagyon! 😊
Úristen nekem is ki kellene a többit is, de egyenlőre ahogy most szenvedek isten bizony minimum egy évig közelébe se megyek fogászati rendelőnek. 🤣
Felejtsd el amiket írtak. Én már egy hete benne vagyok. Ami bevált ha van jénai tálad akkor vagdoss be pár szem főttkrumplit tegyél alá vizet és sót a tetejére. Fedd le és 20 perc alatt max fokozaton megpuhul a mikróban.
Azt kicsi falatonként akár maragarinnal megkenve meg tudod enni. Kenyér problémás mert belemegy. Én nagyon nehezen ettem és úgyis belement. Enyhébb ízű smack leves is jó. Vagy mikróban répa, alma, edesburgonya, zöldba ezek mind könnyen megehetők. Tejterméket nem szabad enni 4-5 napig.
Ha nincs mikró sütőbe is beteheted ezeket egy fóliába sóval pici olajjal 1 óra alatt megsülnek. Sütőtök is kiváló. Én ezeken élek egy hete.
Az arcodat érdemes jegelni. Ha dagad. Csavars ruhába a jeget.
Kitartást.
Én is pont így gondolom. Hogy több húzásra nem nevezek be.
Nekem legalább nem lilult meg dagadt.
Együttérzek.
Egy nagy fazék zöldségleveshez érdemes erőt gyűjteni. Azt eszem két napja. Nagyon finom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!