Fogászati gyógyszeres csík (jódos gézcsík) kiszáríthatja a szájpadlásom? Azon az oldalon ahol belerakták nagyon száradt a szájpadlásom, valaki tapasztalt már hasonlót?
Figyelt kérdés
nov. 21. 11:15
1/7 anonim válasza:
Ez foghúzáskor történt? Én nem tapasztaltam ilyesmit. Főleg, hogy a fogam helyéből első este folyt minden sz@r. Igyál több vizet.
2/7 A kérdező kommentje:
Fogműtét után fogmeder gyulladásom lett, és a fog helyére raktak egy jodoformos gyógyszeres gézcsíkot.
nov. 26. 21:35
3/7 anonim válasza:
Oh. Az felszívódik vagy majd kiszedik? Miyen tüneteid voltak.
4/7 A kérdező kommentje:
Kiszedték. Nekem az volt a baj, hogy mint kiderült enyhe jód érzékenység lépett fel ezért száradt égett a torokom.
nov. 26. 22:34
5/7 anonim válasza:
Huh de durva. Részvétem. Meg jó hogy nem egy nagyobb műtétnél derült ki ahol nagy felületen mosnak át vele.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen valóban ennyi jó van a rosszban. Te jobban vagy már?
nov. 26. 22:38
7/7 anonim válasza:
Nekem is begyulladt, nem akarom még elkiabálni de már javulgatok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!