Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kihúzták hétfőn a bölcsességfo...

Kihúzták hétfőn a bölcsességfogam, az éjjel elkezdett vérezni. Írjon akinek volt hasonló tapasztalata?

Figyelt kérdés
Tegnap sajnos akár mennyire vigyáztam belement az ennivaló. Megmostam óvatosan babafogkefével ahogy javasolták eredetileg. Úgy láttam ki is jött a dolog. Éjjel nagyon feszített/fájt az egész aztán egyszercsak enyhült a fájdalom. Hajnalban mikor felébredtem iszonyú büdös vér volt a számban. És megnéztem a lyuk körül is véres volt. Úgy tűnik megállt a vérzés. Most kevésbé fáj. Illetve más jellegű a fajdalom. Nem olyan feszítő talán. Most újra kell kezdenem mindent az elejétől? Azt mondták eredetileg hétvégén már lehet tejeset inni, enyhe testmozgást végezni, hajatmosni lehajolva stb.

ma 20:35
 1/2 anonim válasza:
Szokott vérezni még pár napig
ma 20:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Ez a húzás utáni 5. nap.
ma 20:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!