Tegnap tették fel a fogköztágító gumikat, azóta borzasztóan fáj a fogam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen az egész felső fogsorom fáj, enni egyáltalán nem tudok. Vettem be cataflam v-t mert az volt itthon, nem tudom ez jó-e rá valamennyire. Fogszabályzómat holnap teszik fel.ma 03:20
1/2 anonim válasza:
Semmit sem tudsz tenni. Ez sajnos még jobban is fog fájni. Egyél pépeset, ne rágózz, ne egyél tapadós ételeket.
2/2 anonim válasza:
Szia nekem kifejezetten ajanlották a rágózast. Ma ha felrakjak a fogszabályozot az csak még jobban fog fájni sajnos akár napokig is :/ ki kell bírni, nem nagyon van ami segít rá. Meg kell szoknia a fogadnak. Ahányszor lesz rajta húzva, annyiszor fog így fájni sajnos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!