Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 20 éves fiúnak/férfinek gáz a...

20 éves fiúnak/férfinek gáz a fogszabályzó?

Figyelt kérdés
Sajnálom hogy a szüleim nem tetettek fel korábban , viszont nekem meg most lett pénzem. Kicsit gáznak érzem már, főleg hogy 22-23 éves koromig lenne. Fogaim nem katasztrófák de nem is esztétikusak. Nagy dilemmában vagyok.
ma 19:33
 1/7 A kérdező kommentje:
Félek attól is hogy nem fogok tudni szépen beszélni majd, meg tele van horror storyval a net hogy végül sokkal több lett az ár/ visszaálltak a fogai stb stb..
ma 19:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem gáz.
ma 19:45
 3/7 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, főleg úgy, hogy bárhogy is nézzük, fiatal vagy:) De ha tényleg ennyire zavar, akkor biztos csinálnak láthatatlan készüléket is.
ma 19:47
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

Abszolút nem gáz. Nekem is volt alsó, felső, a beszédet egyáltalán nem befolyásolta, és a fogaim sem álltak vissza, ezt 25 év távlatából mondom.

Nyugodtan rakasd fel, szerintem sokkal gázabb egy össze-vissza álló igénytelen fogsor.

ma 19:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyátalán nem az.Sok fiúnak van ilyen.
ma 20:00
 6/7 anonim ***** válasza:
És egy meglett férfinak?
ma 20:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért járj utána tutira. Én kb 30 évesen nézettem meg magamat orvossal ezzel kapcs. Adott egy szép árajánlatot meg kezelési tervet, pl a fogaim között megreszelgette volna, hogy legyen hely mozogni, fogszabályzó éveken át. Aztán pedig örök életemre maradt volna olyan amit éjszaka kell azt hiszem hordani, ugyanis azt mondta, hogy felnőtt korban már nem marad úgy, visszamozognának a fogaim. 23 évesen kérdés, hogy időben vagy e még.
ma 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!