Bölcsességfog húzás után ihatok cappuchino port. 2 az egyben típusút?
Figyelt kérdés
Azt mondták tejterméket nem lehet. Ebben csak tejpor van. Abban már nincs élő baktérium. Vagy inkább ezt se igyam?
A sima feketétől égni szokott a gyomrom.
nov. 26. 03:47
3/19 anonim válasza:
A tejpor nem tejtermék, semmi köze hozzá. :) Ezek totálisan mű cuccok. De a tej amit veszel a boltba, az se tej már. Ihatsz nyugodtan nem lesz bajod.
4/19 A kérdező kommentje:
90 körüli a vérnyomásom reggel. Nem tudok kávé nélkül magamhoz térni.
3 a tej amit veszek a boltban az tej! A 3. naptól ittam. Begyulladt most tisztították ki. Még egy körre nem akarok visszamenni. Akkor inkább megiszom tej nélkül.
nov. 26. 09:52
5/19 anonim válasza:
Akkor megvan a válasz. Szerintem is inkább a tejtermékeket kerüld, a kávé nem olyan gáz.
6/19 A kérdező kommentje:
Akkor ma kibírom alla natur :) aztán nézek delutan valami rizs vagy mandulatejet a boltban.
nov. 26. 10:32
7/19 anonim válasza:
Sima instant kávé nem jó? Amiben nincsen semmi.
8/19 anonim válasza:
"nézek delutan valami rizs vagy mandulatejet a boltban"
Én ezt is kerülném.
9/19 A kérdező kommentje:
7. Ég tőle a gyomrom. De az lesz ma.
8. Igen tudom az lenne a legjobb ha csak vizet innék 1 hetig. :D Azt mondtak lehet ezeket.
nov. 26. 10:41
10/19 anonim válasza:
Nekem is volt, nem gyengén, én kibírtam. Tejtermék nuku, csak ilyen zöldség-gyümölcs-víz pár napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!