Bölcsességfog húzás után 1 héttel normális ha nyilaló fájdalmat érzek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
10.25.-én műtötték ki a bal alsó bölcsessègfogam. Kaptam Augmentint, holnap reggel szedem be az utolsót, valamint Flectort, amiből napi 4-et kénytelen vagyok beszedni, mert nagyon rosszul viselem a folyamatos nyilaló fájdalmat. Nincs lázam, nem rossz a közérzetem, nincs feldagadva, betartottam az elején minden kötelezőt, viszont a varratot csak 11.08.-án szedik ki, és a varrat egyik része mellett fáj borzalmasan, nem is a fog helye. ( az utolsó ràgó fogam előtt is van még varrat, gondolom addig tartott a vágás ) és ott egy fehér kis folt, valamint alatta seb.
Lehet valami gond a gyógyulással, vagy normális az, hogy még a 7.napon is ennyire fáj?
tegnap 21:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!