Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bölcsességfog húzás után...

Bölcsességfog húzás után ihatok cappuchino port. 2 az egyben típusút?

Figyelt kérdés

Azt mondták tejterméket nem lehet. Ebben csak tejpor van. Abban már nincs élő baktérium. Vagy inkább ezt se igyam?

A sima feketétől égni szokott a gyomrom.

nov. 26. 03:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Gyorsabban is gyógyul így. Meg pihenni sokat.

Borsmentaolajas vizet ajánlom öblögetésre, vagy tea formájában cukormentesen megiszod.

[link]

[link]

nov. 26. 10:48
 12/19 A kérdező kommentje:

Akkor te ügyesebb vagy nálam.

Nekem azt mondta a doki a 3 naptól lehet tejterméket is. Nem volt jó ötlet, mert

Begyulladt, tegnap kitisztították. Most már nem hallgatok rá nem eszem ilyet amíg meg nem gyógyul teljesen.

Mert nem akarok antibiotikumot szedni.

Egyébként meg 4 kilót fogytam mert 1 hete a reggeli tejeskávet leszámítva csak parolt zöldséget eszem. Elég vékony vagyok szóval nem igazán szeretnék 8 kiló minuszig jutni mert már így is legyengültem nagyon. :(

nov. 26. 11:04
 13/19 anonim ***** válasza:
1 hétig tartsd, de még biztosabb az 1,5-2.
nov. 26. 11:23
 14/19 A kérdező kommentje:
A kontrollig ami 4.én lesz biztos betartom. Aztán az orvos megmondja, hogy állnak a dolgok.
nov. 26. 12:09
 15/19 A kérdező kommentje:
Azért abban bízom a mélyebb rétegek begyógyultak már. Most nem is fáj csak mikor megmosom után 20 percig. De még véres a fogkefe picikét. :/
nov. 26. 12:10
 16/19 anonim válasza:
Simán ehetsz tésztákat, főzeléket - önmagával sűrítettet. Főtt húst is. Leturmixolod a zöldséget ráöntöd puha tésztára és kész. Reszelt alma is tök jó, kenyér, jó húsleves aminek ihatod a levét is meg a puha zöldségeket simán lehet enni. Mindent ehetsz csak tejterméket és nagyon cukros dolgokat meg magos dolgokat nem. De bármi ami pépes vagy puha eheted. A kávé, kapucsinóport meg amúgy is vízzel iszom, a tejpor az nem tej abba semmi nincs. Azt hiszem a nescafe amúgy is vízzel írja nem tejjel az elkészítést.
nov. 28. 16:14
 17/19 A kérdező kommentje:

Vegetáriánus vagyok. :)

Tesztát eszem meg parolt zöldségeket és krumplit. Kenyér nem vált be. Az belemegy mindig a lyukba bármit csinálok és nem is akar kijönni. Jobbak a darabos dolgok főzelék irányíthatatlan sajnos. Igen nescafet iszom de tejet is szoktam bele tenni. Most mandulatejet tettem bele. Nem finom de legalább nem ég tőle a gyomrom. Ahogy állnak a dolgok majd jövő karacsonykor talán ehetek rendes kaját is. ;)

nov. 28. 16:25
 18/19 anonim válasza:

(16os vagyok)

Engem hétfőn műtöttek bal alsóval. Tésztás zöldséglevest tolom. Tésztát. Krumplit. Reszelt alma. Nekem varrva van nem látszik lyuk. így a másik oldalra teszem a kenyeret, elázik, utána könnyen le tudom nyelni meg meg tudom enni. De én viszont már nagyon gondolkodom a jól szétfőzött virslin meg májkrémen is. 😁 ha rendben lesz meg nem gyullad addig, hétvégén eszek ezeket is.

Krumpli főzelék simán mehet önmagával sűrítve ha a krumplit szereted. Krémlevesek is.

nov. 28. 16:35
 19/19 A kérdező kommentje:

Korábban volt már egy húzásom. Akkor teljesen bevarráták semmi lyuk nem volt és a 2. naptól ettem mindent. Nem is fájt egyaltalán és 1 napig éreztem az allakpcsom. 2 nap múlva már csak a cérna a számban emlékeztetett a húzásra. Sajnos most nem így van. Akkora lyukat hagytak hogy első nap belefért volna a mutatóujjam. Nyilván belementek dolgok hiába vigyáztam. Be is gyulladt. Hétfőn kitisztították de még most is beleférne a kisujjam. Már nem akarok több körre visszamenni. :(

Ha összevarrták volna most nem itt tartanék. ;(

Ezért nem tudok főzeléket enni meg az alma is vagy párolva jó vagy meg tudom enni lis szeletekben. Reszelve nekem rosszabb.

nov. 28. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!