Fogatlan lettem. Miként változtassak rajta?
Figyelt kérdés
Több látszólag egészséges fogamat is ki kellett húzni elől, (balesetem volt és nem higiéniai okból, mielőtt valaki felhánytorgatja.)
Két opcióm van:
Egy fogklinikán több millió forintért pótolnák implantátummal és csontpótlással, de erre is egy évet kell várni és talán az alsó fogaim is tönkremennek addigra, mert kimaradnak a rágásból.
A másik verzió a felragaszthatós műfogsor. Olcsó és hamar megvan, de az nyilván nem olyan, mint egy fog és később talán megritkul a csont alatta, torzul az arcom.
Melyiket válasszam?
okt. 2. 21:06
21/24 A kérdező kommentje:
Mármint erre a stégesre értettem, ha a rágásban nem vesz részt teljesen, nem terhelődik úgy, mint egy eredeti foggal vagy implantátummal, akkor idővel elkezdhet pusztulni.
okt. 4. 20:13
22/24 anonim válasza:
Szerintem ugyan olyan terhelést kap mint a fix de azért majd rá fogok kérdezni.
23/24 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem esetleg, hogy melyik klinikán ajánlották ezt a stégest?
okt. 4. 20:19
24/24 anonim válasza:
A solydentnél de azt hiszem ott pont nem csinálnak csontpótlást. (Voltam több helyen árajánlatért és voltam olyan helyen is, ahol csinálnak csontpótlást)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!