Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogatlan lettem. Miként...

Fogatlan lettem. Miként változtassak rajta?

Figyelt kérdés

Több látszólag egészséges fogamat is ki kellett húzni elől, (balesetem volt és nem higiéniai okból, mielőtt valaki felhánytorgatja.)

Két opcióm van:

Egy fogklinikán több millió forintért pótolnák implantátummal és csontpótlással, de erre is egy évet kell várni és talán az alsó fogaim is tönkremennek addigra, mert kimaradnak a rágásból.

A másik verzió a felragaszthatós műfogsor. Olcsó és hamar megvan, de az nyilván nem olyan, mint egy fog és később talán megritkul a csont alatta, torzul az arcom.

Melyiket válasszam?

okt. 2. 21:06
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Mármint erre a stégesre értettem, ha a rágásban nem vesz részt teljesen, nem terhelődik úgy, mint egy eredeti foggal vagy implantátummal, akkor idővel elkezdhet pusztulni.
okt. 4. 20:13
 22/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ugyan olyan terhelést kap mint a fix de azért majd rá fogok kérdezni.
okt. 4. 20:15
 23/24 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem esetleg, hogy melyik klinikán ajánlották ezt a stégest?
okt. 4. 20:19
 24/24 anonim ***** válasza:
A solydentnél de azt hiszem ott pont nem csinálnak csontpótlást. (Voltam több helyen árajánlatért és voltam olyan helyen is, ahol csinálnak csontpótlást)
okt. 4. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!