Fogatlan lettem. Miként változtassak rajta?
Figyelt kérdés
Több látszólag egészséges fogamat is ki kellett húzni elől, (balesetem volt és nem higiéniai okból, mielőtt valaki felhánytorgatja.)
Két opcióm van:
Egy fogklinikán több millió forintért pótolnák implantátummal és csontpótlással, de erre is egy évet kell várni és talán az alsó fogaim is tönkremennek addigra, mert kimaradnak a rágásból.
A másik verzió a felragaszthatós műfogsor. Olcsó és hamar megvan, de az nyilván nem olyan, mint egy fog és később talán megritkul a csont alatta, torzul az arcom.
Melyiket válasszam?
okt. 2. 21:06
2/24 A kérdező kommentje:
Nem ilyen egyszerű a dolog, a csontpótlásnál idő kell amíg gyógyul a szájpadlás/íny.
okt. 2. 21:13
3/24 A kérdező kommentje:
Most egy plasztik klipsz van helyette, de az meg nyilván annyit is ér.
okt. 2. 21:14
4/24 anonim válasza:
Nade nem lehet a fogbeültetést elkezdeni, és az egy év alatt kivehető fogsort használni? Hány fog? Híd nem lehetséges?
5/24 anonim válasza:
Én az elsőt valasztanam mindenképp!! Csak kérdés, hogy addig mi lesz, amire az elkészul.. És nem is biztos hogy kell csontpotlas. (nekem egy implantátumom van és szerencsére nem kellett)
6/24 A kérdező kommentje:
A fogbeültetés előtt csontpótlás kell (vékony a csontozatom), különben idővel kijön a drága implantátum. 6 darab fog. Egy klinikán hidat javasoltak, de ahhoz másik 4 egészséges fogat kéne visszacsiszolni, ami szintén csak odázná a bajt.
okt. 2. 21:28
7/24 A kérdező kommentje:
Elég nehéz ezt lelkileg elviselni, pláne hosszú hónapokig.
okt. 2. 21:28
8/24 anonim válasza:
Tudom, tudom, abszolút aterzem.. Nekem az első 4 felső fogam korona és egy hátsó nagy implantátum van.. Mit nem adnék, ha a saját fogaim lennének.... Hány éves vagy?
9/24 anonim válasza:
Azt még nem válaszoltad meg, hogy mért nem lehet beültetés, és a várakozás alatt kivehető?
10/24 Ypszilon1980 válasza:
Beültetés nem lehet neki csontpótlás nélkül, annak meg legalább kell 1 év, plusz a baleset miatt is kell regenerálódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!