Meddig tartott a leghosszabb szájsebészeti beavatkozás, amin ébren átestél? Milyen hosszú volt?
Figyelt kérdés
2022. aug. 22. 11:59
11/23 Metionin válasza:
Kettő volt egyszerre, jobb alsó és felső. Amúgy nem fájt csak már a végére elgémberedtem mert folyton lefelé csúsztam a székben. Csak a recsegést hallottam az egészből. Utána sem fájt különösebben, a szájzár meg a feldagadt fejem viselt meg inkább.
12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ez elég hősiesnek hangzik. Hogy lehet egy ilyen beavatkozáshoz erőt gyűjteni? Az én műtétem holnap lesz, nem tudom, hogy vegyem rá magam.
2022. aug. 22. 18:09
13/23 anonim válasza:
Kérdező, ne parázzál. Nekem a fogorvosi székben mondták, hogy akkor bocs, most varrunk, mert átszakadt az arcüreg. 2 injekció, és túl is voltam a nehezén, mert onnantól kezdve semmit nem éreztem. Esküszöm, a keserű fertőtlenítő, amit a végén adtak öblíteni volt a legpocsékabb az egészben. 2 napig dagadt volt a fejem, de az is elmúlott.
14/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást!
2022. aug. 22. 18:16
15/23 anonim válasza:
Kérdező, ha elfogadsz egy tanácsot: amikor érzed, hogy lassan megy ki az érzéstelenítő hatása, akkor vegyél be fájdalomcsillapítót. Én először elkövettem azt a hibát, hogy vártam, "majd hazaérek egy óra múlva és ha fáj, akkor beveszek valamit" alapon. Félúton meg kellett állni, és elővenni a bogyót a csomagtartóból. Másodszorra tanultam belőle, és bár a műtét nagyobb volt (3 bölcsességfogat vettek ki, nem csak egyet), időben vettem be gyógyszert, és teljesen tűrhető volt minden. Az volt a legnagyobb bajom, hogy nem ihattam tejeskávét a varratok miatt... :D Ebből megtanultam, hogy a fájdalmat könnyebb megelőzni, mint kezelni!
16/23 A kérdező kommentje:
15-ös! Köszönöm. Ezek szerint a műtét után nem rögtön lesznek fájdalmaim? Hanem egy darabig még tart az érzéstelenítő, majd ahogy megy ki a hatása, elkezd fájni a seb. Előbb kicsit, aztán nagyon. Akkor veszek be gyógyszert, ha ezt érzem. A tejeskávé nekem is nagyon fog hiányozni. Sőt maga a kávé, mert máshogy nem tudom meginni.
2022. aug. 22. 18:27
17/23 Metionin válasza:
Én még azt tanácsolnám, hogy ha lesz alsó bölcsességfog is a dologban, hogy kérdezz rá az izomlazítóra. Nekem sokáig volt olyan szájzáram, hogy szívószállal ettem a levest, a kanál sem fért be a számba. Később egyik ellenőrzésen mondta egy másik orvos, hogy ezt lazítóval meg lehetett volna előzni. azóta észben tartom, hogy ha a bal oldalon is megszívom de egyelőre ott nyoma sincs alsó bölcsességfognak.
18/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jótanácsot!
2022. aug. 22. 23:07
19/23 anonim válasza:
50 perc.Tömött 3 fogat,leszedte a fogkövet és lepolirozta a fogaimat
20/23 anonim válasza:
Na hogy viselted, mi van veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!